Waw! Poglej, kako HUDE avtomobile ima doma Jan Plestenjak (če si se spraševala, kaj vozi)

Na avtomobile se ne spoznamo kaj prida, ampak tole se sliši čisto hudo! 😍

Waw! Poglej, kako HUDE avtomobile ima doma Jan Plestenjak (če si se spraševala, kaj vozi) (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
18. 6. 2022

Nad tem člankom bo verjetno bolj navdušen tvoj dragi, kot ti, kar še posebej velja za tista dekleta, ki na vprašanje, kakšen avto vozijo, odgovorijo z; 'črnega'. *resnična zgodba, mimogrede*. 

Sodelavci iz uredništva revije Avtomagazin so namreč pokukali v garažo enega naših najbolj priljubljenih glasbenikov, Jana Plestenjaka, in navdušeno ugotovili, da je ... no, sanjska

Škofjeločan, ki že dolga leta živi na obali namreč velja za enega od večjih avtomobilskih navdušencev v Sloveniji, saj je bil dolgo lastnik srebrnega Porscheja 911, športni avtomobili pa so ga spremljali tudi prej in pozneje. 

Kakšne avtomobile vozi zdaj?

"Že mnogo let imam Mercedes-Benz SEC 500 W126. To je po mojem mnenju ena od zadnjih serij Mercedesov, ki so še klasične in so narejene, kakor morajo biti. Imajo izjemen karakter. Všeč mi je tudi zato, ker je bil ta dizajn narejen leta 1978.

Moj avtomobil je letnik 1990, predzadnje leto proizvodnje in mi je zaradi oblike iz 70. let izredno 'seksi', hkrati pa je avtomobil, ki ponuja vse, kar rabiš in je super tudi za vsakodnevno vožnjo," je povedal novinarjem Avtomagazina.

"Lani sem kupil Porsche Cayman S, predvsem zato, ker ima sredinsko nameščen motor, poleg tega pa je še lahek. Najprej sem kolebal, saj sem imel predsodek pred PDK menjalnikom, potem sem ga en teden preizkušal in se z njim veliko prevozil, spotoma pa ugotovil, da deluje izvrstno in da je vožnja pravi užitek.

Slika je simbolična:

Za vsakodnevne potrebe imam BMW serije 7 zadnje generacije. Avto je udoben in primeren za vožnjo na koncerte, hkrati pa ponuja še pogon na vsa štiri kolesa. Na leto prevozim 50.000 kilometrov in sem z njim zelo zadovoljen," je še dodal.

Slika je simbolična:

Hudoooooo, kajne? 😍

Celoten prispevek o Janovih avtomobilih si lahko prebereš na portali Avtomagazin.si

Fotografije: Osebni arhiv

Preberi še: Ana Maria Mitič POKAZALA nosečniški trebušček, za katerega NIHČE ni vedel 🍼

Priporočamo tudi: Jaka Hafner in Ana (Ljubezen po domače) dobila HČERKO! Tako krasno ime sta ji dala