Ana Maria Mitič POKAZALA nosečniški trebušček, za katerega NIHČE ni vedel 🍼

Ana Maria Mitič je svojo nosečnost zelo dobro skrivala. 👏🏼

Ana Maria Mitič POKAZALA nosečniški trebušček, za katerega NIHČE ni vedel 🍼 (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
25. 8. 2020

Si na Instagramu morda že opazila zadnjo objavo igralke Ana Marie Mitič? 😍 *Cosmo jo je*. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mama Maria Mitic (@mamamaria_si) on

Igralka je na Instagramu namreč delila svoj nosečniški #tbt trenutek in zapis, v katerem je spregovorila o tem, kako je več kot 6 mesecev skrivala svojo malo skrivnost.

"Tole je bilo junija 2018. Festival GodiBodi na Ljubljanskem gradu, nastopila sem s skupino Nula Kelvina 🥰 .
6 mesecev noseča. Res se mi ni videlo. In RES nihče ni vedel! Jaz in moja mala skrivnost pa sva se nevede tako za res nepredvideno doooolgo časa poslovila od odrov. Glede na situacijo sploh ne vem, a še kdaj bo tako. Ne samo zaradi korone in njenega velikega udarca showbiznisu, ampak ker sem se tudi sama v tem času precej spremenila.
Nisem tak sentimentac, da bi vsako nedeljo pregledovala fotke za nazaj, danes pa je, kot kaže, tak dan. Naj bo! Lepo je bilo! In še bo! Tako, ali pa drugače. Tukaj smo, živi, zdravi," je zapisala pod fotografijo.

Spomnimo te lahko, da je novica o nosečnosti priljubljene igralke slovensko javnost leta 20018 presenetila kot strela z jasnega, prvi pa so jo tedaj naznanili na RTV Slovenija v sporočilu za javnost.

Nosečnost so naznanili s spodnjo fotografijo:

"Nobenemu nisem povedala za nosečnost. Razen na TV Slovenija, ker me bo Urška (Vučak Markež) nadomeščala pri kvizu Kdo bi vedel. Še starši so izvedeli v zadnjem tromesečju. Zdaj se za leto dni posvečam samo materinstvu.

Potem bomo pa videli. Se že vnaprej zahvaljujem za razumevanje, ampak sem trenutno v porodnišnici in uradno na porodniški in s tem zunaj javne funkcije do približno jeseni 2019," je tedaj povedala Ana Maria. 

Fotografije: Žiga Culiberg

Preberi še: Gašper Rifelj in Maja Geršak: Pred tedni postala starša, zdaj sporočata TOLE!

Priporočamo tudi: TAKO je videti Tanja Žagar takoj, ko se zbudi (FOTO)