To je Indiro Ekić v Parizu navdušilo bolj kot Eifflov stolp (in govorimo o izdelku za tam spodaj)

Si še katera želi takšno razvajanje v Parizu? Roko gor! 😍

To je Indiro Ekić v Parizu navdušilo bolj kot Eifflov stolp (in govorimo o izdelku za tam spodaj) (foto: Prt Scr Instagram/indiraekic) Prt Scr Instagram/indiraekic
21. 1. 2022

Usedla se je na letalo in odletela v najbolj romantično mesto na svetu!

Indira Ekic, ki se je po šovu "The Biggest Loser Slovenija" uveljavila kot priznana mojstrica ličenja, se je te dni s fantom Maticem odpravila v mesto ljubezni - Pariiiiiiiiz.

"Pripravi se, jutri pride milijon storijev magičnega Pariza!" je šaljivo napisala pod svojo prvo objavo iz Pariza in obljubila, da ni zadnja.

Ne boš verjela, kje je Lepa Afna nazadnje seksala v javnosti 🔥 (ti porednica tiiiiii 😍)

Dejala je, da bosta potrebovala še nekaj časa, da se bosta navadila na vrtoglave cene Pariza. Hotel imata na odlični lokaciji, saj ju do Eifflovega stolpa loči le 10 minut hoje, pred vrati pa imata Starbucks, kavarnice in sladice. 

Koliko bo odštela za sanjsko lokacijo hotela?

Ne boš verjela! Ena noč z zajtrkom ju bo prišla 100 evrov, hotel pa se nahaja na Tourisme Avenue. "Hotel imava na the best lokaciji! Priporočam!" je zapisala.

"Pariz, ti razumeš ženske, da potrebujemo romantiko, hrano, makrone in shopping." Indira, si še kaj pozabila?

Več kot očitno je, da je Indira po prvem dnevu NAVDUŠENA nad Parizom, ampak kaj je razglasila za izum stoletja?

"Izum stoletja!! Hočem tako WC školjko!! Topla WC školjka, ti opere rit, lulo pa še osveži prostor 😂," je v zgodbi na Instagramu zapisala Indira.

Govorimo o prav posebni WC školjki, na katere pri nas nismo navajeni. Kot piše Indira, je torej ogrevana in na voljo ima več funkcij, s katerimi se odločiš, kateri del tam spodaj ti umije. Priročno, kajne?

"Po večerni seks seansi sem ženo drugo jutro zalotil v sosednji sobi z ..." (izpoved moškega)

Morda se bomo tudi mi zdaj odpravile na oddih v Pariz. Si za? Se splača!