"Po večerni seks seansi sem ženo drugo jutro zalotil v sosednji sobi z ..." (izpoved moškega)

"Če je naredila to, me skrbi, kaj vse bi lahko še počela za mojim hrbtom."

"Po večerni seks seansi sem ženo drugo jutro zalotil v sosednji sobi z ..." (izpoved moškega) (foto: Profimedia) Profimedia
18. 1. 2022

Moja žena je seksala s svojima dvema bivšima partnerjema, kar sem ji sicer dovolil, me je pa razbesnelo, saj je potem to storila še enkrat brez mene.

Zmeraj je podpirala moje poredne spolne želje in je že kdaj v najino spalnico povabila svoje prijateljice, da smo seksali v troje. Zato sem se, ko mi je povedala za svojo fantazijo – da si želi seksati z dvema moškima, medtem ko bi jaz gledal – s tem strinjal.

Star sem 45, ona pa 43. To je moj drugi zakon.

Dogovorila sva se, da prideta k nama njena dva bivša – ni me motilo, saj z njima ni imela pretirano resnih razmerij, in vsi skupaj smo se imeli resnično dobro.

Moji ženi se je uresničila njena fantazija in bila je res zadovoljna s tem, kako so se stvari odvile – prav tako tudi jaz. To sicer ni bila moja fantazija, a sem kljub temu užival, saj sem ji lahko dal to, kar si je želela.

Tisto noč je eden izmed njenih bivših spal v najini postelji z nama, pri čemer je moja žena spala v sredini, drugi pa je spal v sosednji sobi.

No, ko sem se naslednje jutro zbudil, sem opazil, da sem v postelji sam. Nato pa sem iz sosednje sobe zaslišal hihitanje in vzdihovanje.

Ko sem odprl vrata, so spet seksali, le da tokrat jaz nisem bil povabljen. Poklicala me je in me povabila, da se jim pridružim, a vendar nisem bil razpoložen. Bil sem zmeden in jezen.

Ona preprosto ne razume, kaj je naredila narobe. Razložila mi je, da me ni želela zbujati in da so počeli le to, kar so počeli preteklo noč.

Ampak ni bilo tako, ogromna razlika je bila namreč v tem, da tokrat jaz nisem bil vključen, in z ženo sva si obljubila, da bova svoje fantazije zmeraj delila drug z drugim.

Če je naredila to, me skrbi, kaj vse bi lahko še počela za mojim hrbtom.

Vir: thesun.co.uk

Preberi še: "Sem 3x cepljen proti Covidu - ali je varno seksati z necepljeno?" (vprašanje Slovenca)

Priporočamo tudi: "Z možem skoraj nič več ne seksava, zdaj pa sem ugotovila, da je zasvojen z ..." (izpoved Slovenke)