TAKO je princ Charles izvedel, da je umrla kraljica Elizabeta II (naravnost grozljivo)

19. 9. 2022
TAKO je princ Charles izvedel, da je umrla kraljica Elizabeta II (naravnost grozljivo) (foto: Profimedia)
Profimedia

No, to je pa naravnost žalostno ... Preberi podrobnosti, ki jih je tisti dan doživljal zdajšnji kralj Karl III. 

Kralj Charles je za vse slabše zdravje svoje matere izvedel le nekaj ur pred javnostjo, ko je zaslišal 'korake, ki tečejo po hodniku' v Dumfries House, je trdil kraljevi urednik.

Starejši člani kraljeve družine so prejšnji četrtek prihiteli ob kraljičino posteljo ob novicah, da je njeno zdravje slabo, viri pa so pred tem trdili, da sta le Charles in princesa Anne lahko prišla na kraljevo posestvo pred njeno smrtjo.

Zdaj je Newsweekov glavni kraljevi dopisnik Jack Royston razkril, kako je kralj izvedel novico, medtem ko je bil v svojem škotskem domu Dumfries House s svojo ženo Camillo.

V pogovoru za The Royal Beat je povedal, kako je Jenna Bush Hager v začetku tega tedna razkrila, da naj bi se Camilla usedla z njo na intervju, ko sta na hodniku zaslišala 'korake'.

Nato je ponovil Hagerjev opis dogodkov – in kako so kralja Charlesa o poslabšanju zdravja njegove matere obvestili šele malo preden je novica prišla v javnost.

"Charles je prevzel klic in vse je utihnilo. Vsem so povedali, naj bodo tiho. Naslednja stvar je bila, da sta se Charles in Camilla vkrcala na helikopter."

"Zgodilo se je okrog 12.30, približno takrat, ko so vest sporočili javnosti. Niso čakali, da bi Charles sam lahko premlel, da je kraljica v kritičnem stanju. Niso mu dali uro ali dve, preden so povedali javnosti," je dejal Royston.

Fotografije: Profimedia

Preberi še: "Charles na počitnice prinese svojo posteljo, školjko in toaletni papir" (+7 bizarnih skrivnosti kraljeve družine)

Priporočamo tudi: O šiiiiit! Izbrskali smo šokantno napoved, ki razkriva, kaj se bo zgodilo po smrti kraljice Elizabete II

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ