Konec je! Kmetijo zapustil eden najmočnejših tekmovalcev letos - uganeš, kdo? (FOTO)

Spremljali smo pravi spektakel v areni.

V tokratni areni sta se spopadla dva močna tekmovalca - Marcel Verbič in Žan Simonič. (foto: Voyo) Voyo
17. 11. 2023

Včeraj smo dočakali težko pričakovan dvoboj v areni letošnje Kmetije. Kdo ostaja v igri za veliko nagrado?

Žan Simonič in Marcel Verbič sta noč preživela v kajži. Žan je dejal, da je spal najbolje do zdaj, in samozavestno dodal, da bo tokratni zajtrk za Marcela zadnji.

Po drugi strani pa je Marcel dejal: "Ne, da se hvalim, ampak dejstvo je, da sem tukaj med najboljšimi, najspretnejšimi. Mogoče te sestavljanke niso zdaj pokazale, ampak pustimo to. Bomo šli domov kot pravi borci." A žal se njegova napoved ni izšla. Marcel je moral oditi domov.

Ker je bil Žan drugi dvobojevalec, je lahko določil vrstni red dvobojev. Najprej sta se pomerila v moči, ko sta morala sestaviti leseno samokolnico, nato pa hlode prepeljati na drugo stran arene in jih razvrstiti po velikosti. Žan je prehitel Marcela, postavil stopnice in dokončal še zadnjo nalogo, ko je moral s tremi vitli dvigniti vedra, polna lesa, in prebiti balon. 

Nato pa sta se pomerila še v spretnosti, ko sta morala najprej s pomočjo kresila zanetiti ogenj in prežgati vrv, da bi osvobodila izvijač in z njim prišla do slike. Marcelu ni in ni uspelo, zato je Žan pridobil ogromno prednosti. Čakalo ga je sestavljanje sestavljanke iz 20 kosov.

Postal je zmagovalec arene, ob tem pa povedal: "S to zmago sem dokazal sebi in drugim, da z mano res ni heca."

Marcel je ob porazu povedal, da je vseeno ponosen nase in na vse tekmovalce, ki ostajajo v igri. Obžaloval je le to, da ni mogel domov poslati Mateje Šereg, s katero nista v najboljših odnosih.

Kot navaja portal Njena.si je Marcel in razkril še pravi razlog za slovo:

"Ne morem pustiti, da se pometa z menoj, pa naj gre za 50 tisoč evrov ali pa za en evro, zame je to isto." Dodal je še: "Počutim se razočarano, sem pa sprejel dejstvo, da sem izgubil. Samo še jebe*ih 21 dni je do konca, pa so me poslali domov! Vsa čast jim! Kar so želeli, so dobili. Bi si pa definitivno želel še ostati, se boriti do konca za teh 50 tisoč evrov, ker bi mi res prav prišli. Ampak, če ni šlo, nimamo kaj."

Številne je presenetil z odgovorom, da bo morda poskusil še enkrat prihodnje leto, če si bo te zmage še vedno želel.

Morda te zanima še: Jakna v tej barvi je letos trend, ki ga boš želela posnemati (TUKAJ jo dobiš za manj kot 50 evrov!)

Preberi tudi: Pa saj ne moreš verjeti! Ta slovenski športnik bo nadomestil Primoža Rogliča v njegovi uspešni vlogi

Fotografije: Profimedia, Voyo

BONUS EPIZODA: Prisluhni novi epizodi Mastercard® podkasta navdiha z Anžetom Kopitarjem, katerega vodi Borut Pahor