Hahahah! 😂 Si se tudi ti ob tej fotografiji vprašala, kaj za vraga se dogaja na Kmetiji?

Nasmejala se boš do solz! 😂

Hahahah! 😂 Si se tudi ti ob tej fotografiji vprašala, kaj za vraga se dogaja na Kmetiji? (foto: Screenshot/Voyo) Screenshot/Voyo
22. 9. 2023

Pa saj to ni res! 😂

V današnji epizodi šova Kmetija boš najprej spremljala dvoboj med dvema dvobojevalcema (naj ostane skrivnost, kdo ostane in kdo ne), nato pa bo kot po ustaljeni praksi sledila še bitka za glavo družine. Verjemi nam - zelo bo napeto in smešno hkrati!

Danes nas čaka nekoliko nenavadna igra, ki bo marsikoga spravila na rob solz - od smeha seveda! V areni se bo odvijal čudni ples kot so ustvarjalci Kmetije poimenovali igro. Na eni strani bosta plesala Tamara in Nejc, na drugi pa David in Marcel. Naj ti že sedaj zaupamo, da bodo preostali tekmovalci izredno uživali ob gledanju in se prav tako nasmejali do solz.

"Jaz sem si predstavljal to, da se bo ocenjevala, kdo bo bolj čudno zaplesal," bo produkciji razkril Marcel, po tem, ko je izvedel, kako se igra imenuje, a kmalu bo sprevidel, da je igra popolnoma drugačna.

"V škatli sta eno jabolko in ena glava zelja," bo pojasnila voditeljica Natalija Bratkovič in pojasnila, da bosta zelje in jabolko iz škatle padla na tla, nato pa ju bodo morali, enega po enega, tekmovalci spraviti do ust dvobojevalca, brez, da bi pri tem uporabljali roke. Zelje in jabolko bo moral drugi tekmovalec z zobmi prijeti in postaviti na škatlo. Na koncu pa bo tekmovalce čakal še kviz s tremi vprašanji.

In kako jim je šlo?

Znašli so se v preceeeej zanimivih pozah, a naj fotografije govorijo zase. Celotno epizodo in s tem tudi celoten dvoboj za glavo družine pa si moraš danes nujno ogledati na POP TV.

Kot boste lahko videli, bo čudni ples prava popestritev za ostale tekmovalce, ki bodo tokrat v areni uživali in se na glas smejali. Naloga, kot vidite, ni lahka, je pa zelo zabavna," se bo med napovedovanjem smejala tudi voditeljica Natalija.

"Daj noge čez, požri ponos in greva," bo Marcelu dejal David in povzročil glasen smeh. "Če bi vedel, kako bo igra dejansko potekala, bi se definitivno odločil za neko žensko," bo produkciji zaupal Marcel.

"Enkrat mi je padlo jabolko, pa David tega ni videl in me je pet sekund po tem še kar za rit držal," bo v izjavi razložil Marcel in s tem povzročil še dodaten smeh.

Preberite več na Metropolitan.si

Nikoli ne uganeš, kdo je v resnici v Kmetijo prijavil priljubljenega Gregorja Fabricija (FOTO)

BONUS EPIZODA: Prisluhni pogovoru z Luko Basijem v podkastu Ob skodelici kave z Živo Avžner