Nikoli ne uganeš, kdo je v resnici v Kmetijo prijavil priljubljenega Gregorja Fabricija (FOTO)

Za tem se skriva res prisrčna (in smešna) zgodba! 

Nikoli ne uganeš, kdo je v resnici v Kmetijo prijavil priljubljenega Gregorja Fabricija (FOTO) (foto: Screenshot/Voyo) Screenshot/Voyo
22. 9. 2023

Je tudi tebi v oči padel simpatičen Gregor Fabrici, ki je na Kmetiji eden izmed najbolj spretnih in nekonfliktnih oseb?

28-letni Gregor Fabrici prihaja iz Lovrenca na Pohorju, med gledanjem šova pa si najverjetneje tudi ti opazila, da je vedno nasmejan, pripravljen pomagati in izredno delaven.

Ko smo brale njegov opis na uradni strani Kmetije, smo zasledile, da se za tem, zakaj je prišel v šov, skriva izredno simpatična zgodba.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kmetija (@kmetijapoptv)

Gregorja je v šov prijavilo njegovo dekle ... zakaj?

"Punca me je povlekla v gledanje prejšnje sezone, in ko sem gledal, kako so se nekateri tekmovalci obnašali do orodja ali kako so se lotili naloge, nisem mogel biti tiho. Povedal sem, kako bi stvar izpeljal po svoje, in moja je umirala od smeha, ko sem sam izgubljal živce. No, zato me je tudi prijavila," je za POP TV razkril Gregor.

Dodal je, da preostali družinski člani niso verjeli, da bo izbran, a kot kaže je ustvarjalce oddaje prepričal. Njegovi bližnji ga opišejo kot izredno nekonfliktno osebo, a vendarle je Gregor nekoliko zaskrbljen: "Ker do neke mere sprejemam, ampak ko kdo prestopi mejo, zna biti zanimivo. Kdor me pozna, ve, da sem miren. Ne maram konfliktov, temu se izogibam na dolgo in široko. Vedno se trudim vsakomur priti naproti in se prilagoditi. Dejstvo pa je, da kot vsak imam tudi jaz točko, ko mi prekipi. Nisem fizičen, povzdignem pa glas in povem, kaj si mislim. Nato pa elegantno odkorakam in pustim, da moje besede pridobijo dodatno težo in se oseba malce zamisli sama pri sebi."

Poglej spodnjo fotografijo, na kateri se stiska s svojim dekletom:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gregor Fabrici (@gregorfabrici)

POP TV ga je vprašal, ali se je pripravljen romantično zaplesti pred kamero. Njegov odgovor te bo resnično nasmejal:

"(smeh) Mislim, da to ni najbolj pametna ideja (moja me likvidira). In ja, to je ona dopisala."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gregor Fabrici (@gregorfabrici)

Kaj pa sicer počne Gregor?

Kot je razkril za POP TV je Gregor samostojni podjetnik, ki se večinoma ukvarja s težko gradbeno mehanizacijo in gozdarstvom.

Sicer pa je tekmovalec Kmetije poznan kot izredno adrenalinski človek, ki obožuje, ko se dvigne srčni utrip in doživi nepozabno doživetje.

Morda te zanima še: Na vidiku nov udarec za voznike: prihaja močna omejitev vozniških dovoljenj (preveri, kdo bo najbolj na udaru)

Preberi tudi: TV Dober dan: Preveri, kaj se danes dogaja z jezično tajnico Ingrid (+ kako zelo drugače izgleda)

Fotografije: Screenshot/Voyo/POP TV

BONUS EPIZODA: Prisluhni pogovoru z Indiro Ekić v podkastu Ob skodelici kave z Živo Avžner