Končno je znano: Je Klara iz Kmetije slabost med dvobojem le zaigrala? (FOTO)

Sotekmovalci so ob dogodku v trenutku pomislili, da gre za igro. Kaj se je dogajalo v resnici?

Končno je znano: Je Klara iz Kmetije slabost med dvobojem le zaigrala? (FOTO) (foto: Voyo/posnetek zaslona) Voyo/posnetek zaslona
18. 9. 2023

Dramaaaaaaaaa!

Dogajanje v letošnji Kmetiji je nadvse zanimivo, sedaj pa še dramatično po vrhu. V dvoboju je najprej Sara svoji družini razkrila, da sploh ni tekmovalka Kmetije, ampak novinarka Kmečkega lista, kar je pomenilo, da se v areni ni borila.

Od članov svoje družine se je poslovila in zapustila šov, njih pa pustila odprtih ust in sumničavih misli. 

Nato pa se je zgodilo nepričakovano ...

Ker se Sara v areni ni borila, je Maja ostala brez boja za izločitev. Voditeljica Natalija ji je povedala, da se bo borila, koga izbrati za naslednjo glavo družine. Ostali tekmovalci so za njeno nasprotnico izbrali Klaro in dvoboj se je pričel.

A kmalu so tako tekmovalci kot tudi gledalci videli, da s Klaro ni vse v redu. Medtem ko je Maja uspešno opravljala dvoboj, se je Klara vse slabše počutila. V areno so v enem trenutku prihiteli člani produkcije in ji pomagali.

Vprašanje, ki si ga zastavljajo mnogi - je Klara slabost le zaigrala?

Sprva so se pojavila namigovanja, da je morda Klara slabost le zaigrala, a je bilo kmalu vsem tekmovalcem jasno, da to ne drži. Klara se je resnično zelo slabo počutila in iz trenutka v trenutek je bilo njeno stanje slabše.

"Najprej sem mislila, a si res tak manipulator, da boš še to zaigrala," je produkciji dejala Tamara in dodala: "Potem sem pa dejansko videla, da je stvar resna."

"V bistvu jaz sploh nisem opazila, da je Klara skupaj padla," je povedala Maja kasneje produkciji in dodala, da ko je videla, kakšna je situacija, je takoj vedela, da gre zares.

Klara je še razkrila, da se ji je stemnilo pred očmi, nato pa nas pomirila, saj je dejala, da se je njeno stanje hitro izboljšalo.

Preberite več na Metropolitan.si

Morda te zanima še: "Tašča po enem letu še vedno zahteva opravičilo, ker ji na poroki nisem dovolila, da ..." (izpoved ženske)

Preberi tudi: Razkrivamo, KAJ počne snemalna ekipa Kmetije, ko kamere ugasnejo (in ali sploh smejo DOMOV?)

Fotografije: POP TV, Voyo

BONUS EPIZODA: Prisluhni novi epizodi Mastercard® podkasta navdiha z gasilcem Sandijem Zajcem, katerega vodi Borut Pahor