"Tašča po enem letu še vedno zahteva opravičilo, ker ji na poroki nisem dovolila, da ..." (izpoved ženske)

"Od poroke je minilo že več kot leto in vsakič, ko se vidimo, zmeraj govori o tem ... In zahteva, da se ji opravičim."

"Tašča po enem letu še vedno zahteva opravičilo, ker ji na poroki nisem dovolila, da ..." (izpoved ženske) (foto: Profimedia) Profimedia
18. 9. 2023

Moja tašča se je sredi moje poroke preoblekla v belo svetlikajočo se obleko.

Takšno je ozadje celotne zgodbe: Pred poroko sva se z možem odpravila po nakupih s taščo, da bi ji pomagala izbrati in kupiti obleko. Želela sva poskrbeti, da bo izbrala nekaj, kar bo v skladu z barvno tematiko za fotografiranje in primerno poroki.

Skušala je izbrati kar nekaj oblek v zelo kričečih barvah ali pa zelo kratkih, neprimernih. Na koncu je vendarle izbrala eno, ki ji je bila všeč, je bila primerna in skladna z barvno tematiko dogodka.

A na poroko je, ne da bi midva vedela, prinesla še eno obleko – belo, posuto z bleščicami.

Moj svak je dodatno obleko opazil obešeno v garderobi, mi zanjo povedal in me vprašal, kaj naj naredi. Rekla sem mu, naj svoji mami ne dovoli, da se preobleče.

Obleko je pospravil v avto, dokler tašča ni znorela in se vseeno preoblekla. Nekaj gostov je komentiralo, kako noro se jim zdi, da se je preoblekla, kot bi ona bila nevesta.

Od poroke je minilo že več kot eno leto in vsakič, ko se vidimo, zmeraj govori o tem preoblačenju. Zahteva, da se ji opravičim, ker sem jo skušala ustaviti. Še zdaj se ji nisem.

Naj povem tudi to, da je po poroki rekla, da se je enostavno "morala preobleči, saj je bil to tudi NJEN dan, ker je mama ženina" in da "kako sva si ji s tem, ko sva ji skušala preprečiti, da se preobleče v drugo obleko, drznila UNIČITI ta dan, ki je tudi zanjo poseben".

Je z mano kaj narobe, sem jaz tukaj slaba oseba, ker sem jo skušala ustaviti?

Vir: Reddit

Preberi še: 6 resnično ČUDNIH stvari, ki vodijo k srečnemu zakonu (trdijo strokovnjaki)

Priporočamo tudi: "Po fafanju je pogoltnila tekočino ... ali obstaja kakšen stranski učinek?" (vprašanje Slovenca)