Klemen Slakonja obnorel publiko: "Njegove glasovne in imitatorske sposobnosti so impresivne!" (VIDEO)

10. 12. 2023

Kaj pa si o njegovem vrhunskem nastopu misliš ti? 😍

Voditelj, glasbenik in imitator Klemen Slakonja je v prejšnji oddaji V petek zvečer in rubriki 'Na glavo' zapel pesem Na božično noč in povsem očaral gledalce.

Med izvedbo je namreč imitiral znane slovneske glasbenike, kot so Tomi Meglič (Siddharta), Vlado Kreslin, Magnifico, Fredi Miler, Damjan Murko, Joker Out, Kingston, Jan Plestenjak, Rok 'n' Band, Klemen Klemen ter nato pesem zaključil v svojem slogu. Številni so bili nad njegovo izvedbo pesmi naravnost navdušeni in niso morali prehvaliti njegove sposobnosti imitacije in petja. 

Le eden izmed komentarjev se glasi: "Glasovne, imitatorske sposobnosti Klemna Slakonja so impresivne. Noro." Spet drug uporabnik je zapisal, da je multipraktični talent na kvadrat, tretji pa: "Klemen, enkraten si, da ne rečem edinstven."

Posnetek njegovega nastopa si lahko pogledaš tukaj:

Da je Slakonja izjemen imitator vemo že dolgo, saj Slovenijo že leta navdušuje s svojim posnemanjem slavnih osebnosti, zanimanje svetovne javnosti pa je vzbudil s parodijo Putin, Putout, v kateri imitira ruskega predsednika Vladimirja Putina. Video je postal viralen, o našem imitatorju pa je poročal celo BBC. Danes ima ta video več kot 53 milijonov ogledov.

Ne spreglej:

Slakonja v vlogi ruskega predsednika Vladimirja Putina:

To pa ni edina tuja slavna osebnost, ki jo je Slakonja imitiral, med drugim je posnemal tudi bivšo nemško kanclerko Angelo Merkel, bivšega predsednika Združenih držav Amerike Donalda Trumpa, trenutnega papeža Frančiška in še številne druge. Njegove parodije navdušujejo predvsem zaradi predanosti detajlom, številnih rekvizitov in bogate produkcije, ki poskrbi za popolno komično doživetje.

Tako je Slakonja imitiral Angelo Merkel:

Posnemal pa je tudi številne slovenske slavne osebnosti, kot so na primer kardinal France Rode, znani filozof Slavoj Žižek ter košarkarska asa - Gorana Dragića in Luko Dončića.

Tako se je prelevil v Gorana Dragića:

Klemen je sicer v razmerju z igralko Mojco Fatur, katero smo na malih zaslonih lahko spremljali v seriji 'Dragi sosedje', s katero ima tudi dva sinova Ruja in Leva. Mojca in Klemen sta srečen in zaljubljen par že od leta 2010.

Mojca je tako na Cosmopolitanovem podcastu v začetku leta razkrila: "Zaročena sva, dokler se ne poročiva. (smeh, op. p.) Malce sva lena. Ko bi se en poročil, drugi misli, da ni pravi čas in obratno. To je formalnost, zdi se mi, da je največja zaprisega otrok. Ko imaš otroka, se vzpostavi odgovornost in vez, takrat postaneš še večja celota. Tudi dva sta družina, ampak otrok ti da neko posebno povezanost."

Svoje zasebno življenje Slakonja skrbno varuje in le občasno objavi fotografijo svoje družine. 

Ena redkih slik njegovih dveh sinov:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Klemen Slakonja (@klemenslakonja)

Klemen še naprej nas navdušuj s svojim talentom! ❤️

Preberi še: "V življenju vsakega moškega je ženska, ki je nikakor ne more pozabiti" (piše Cosmo moški)

Priporočamo tudi: Špela Šemrl razkrila, kaj se ji dogaja po nastopu na Talentih: "Potem pa me je našel v ..."

Fotografije: POP TV

BONUS EPIZODA: Prisluhni novi epizodi Mastercard® podkasta navdiha, katerega vodi Borut Pahor

 

 

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem