Kate Middleton IZJEMOMA objavila ganljiv trenutek svoje družinice (s telefonom jo je fotografirala sama!)

Princ William in vojvodinja Kate Middleton sta trenutno skupaj z otroci na posestvu Anmer Hall, njihova nova objava pa je popolnoma raznežila svet. ❤️

Kate Middleton IZJEMOMA objavila ganljiv trenutek svoje družinice (s telefonom jo je fotografirala sama!) (foto: Profimedia) Profimedia
13. 6. 2020

Si vedela, da princ William in Kate Middleton že vse od začetka karantene na Otoku svoj čas preživljajo na posestvu Anmer Hall v Norfolku, na vzhodnem delu Anglije? 

Prav od tam se Kate in William redno javljata svojim sledilcem, kako je posestvo videti navzven, pa si poglej spodaj:

Krasno, kajne?

Verjetno pa si že opazila, da Kate in William med koronavirusom na tem prelepem posestvu ne počivata, saj sodelujeta pri številnih dobrodelnih projektov. 

Kate se preko videa z drugimi mamicami pogovarja z izzivi šolanja otrok doma, princ William pa nudi pomoč tistim, ki so se znašli v duševni krizi, saj se je pred dnevi izvedelo, da je kot prostovoljec delal na telefonski liniji.

No, zdaj pa je Kate presenetila s prav posebno objavo, saj je sama v objektiv ujela svojo družinico med njihovim obiskom upokojencev, ki živijo sami. 

Posnetek je popolnoma raznežil svet, saj je sledilcem Kate in Williama zelo všeč način njune vzgoje, veliko pozornosti pa je pritegnilo tudi dejstvo, da sta princesa Charlotte in princ George starostnike obdarila tudi z živili.

Prav prisrčni so, se strinjaš?

Fotografijo si poglej spodaj:

princ William, princesa Charlotte, princ George

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Zara zapira trgovine kot po tekočem traku! Preveri, kaj se bo zgodilo s slovenskimi!

Priporočamo tudi: "Je normalno, da mi notranje sramne ustnice segajo prek zunanjih?" (ODGOVORI na VSA vprašanja o tvoji sočni rožici)