Kanye West razkril grozljivo podrobnost zakona s Kim K: 'Skoraj sem ubil najino hčer!'

Kanye West je iskreno spregovoril o svoji duševni bolezni, in razkril nekaj pretresljivih podrobnosti iz ne-tako-popolnega življenja s Kim Kardashian. 

Kanye West razkril grozljivo podrobnost zakona s Kim K: 'Skoraj sem ubil najino hčer!' (foto: Profimedia) Profimedia
30. 11. 2021

Kanye West je lani poleti začel svojo kampanijo za predsedniško kandidaturo, v sklopu katere je svojim oboževalcem in sledilcem razkril tudi nekaj podrobnosti iz svojega preteklega življenja, ter boja z duševno boleznijo. 

Priznal je namreč, da se bojuje z bipolarno motnjo, ki je med drugim prispevala tudi k končni odločitvi, da s Kim Kardashian naredita konec svojemu zakonu. 

Kanye se zdaj na vse pretege trudi obuditi ljubezen s svojo (skoraj bivšo) soprogo Kim Kardashian, zato je na plan znova pricurljal video, v kateri Kanye v joku razkrije, da je skoraj 'ubil svojega prvega otroka'.

Se spomniš TE fotografije? Kate Middleton razkrila BOLEČO resnico, kaj se je zares dogajalo

Na zborovanju v Južni Karolini lanskega julija je namreč povedal, da je njegov oče od njegove mame želel, da svojo nosečnost prekine, ter da bi se skoraj zgodilo, da na tem svetu ne bi bilo Kanye Westa, isto stvar pa je Kanye kasneje želel od Kim, ki je bila leta 2012 noseča z North West.

Novico je sporočil z besedami: 'Skoraj sem ubil svojo hčer.'

Kako je vse skupaj izgledalo, pa si lahko pogledaš v spodnjem posnetku:

Fotografije: Profimedia