Se spomniš TE fotografije? Kate Middleton razkrila BOLEČO resnico, kaj se je zares dogajalo

Tedaj so jo ljudje občudovali, kako le eno uro po rojstvu nasmejano pozira fotografom, zdaj pa je Kate razkrila, kaj se je v resnici dogajalo. 

Se spomniš TE fotografije? Kate Middleton razkrila BOLEČO resnico, kaj se je zares dogajalo (foto: Profimedia) Profimedia
27. 11. 2021

Zagotovo se spomniš (skoraj) zgodovinskega trenutka, ko je vojvodinja Kate Middleton že nekaj ur po rojstvu princa Georga stopila pred fotografske bliskavice in nasmejano sodelovala z novinarji.  

Svet je bil tedaj navdušen nad videzom sveže pečene mamice, zdaj pa je v intervjuju za podcast Happy Mum, Happy Baby razkrila vso resnico o omenjeni fotografiji, ter o tem, kako grozno se je počutila, ko je morala tako hitro po porodu stopiti pred fotografe.

Preberi, kaj je povedala:

"Bilo je nekoliko zastrašujoče, nekoliko zastrašujoče ja, ne bom vam lagala, da ni bilo," je bila iskrena Kate, ki je na fotografiji naravnost žarela.

Kate je pred fotografe stopila tudi po svojem drugem in tretjem porodu in tako nadaljevala kraljevo tradicijo, ki jo je začela že pokojna princesa Diana, ki je prav tako oba princa rodila v isti porodnišnici in podobno kot Kate že po nekaj urah stopila pred fotografe, ki so jo čakali pred porodnišnico.

Tako je bila Kate videti tik po rojstvu princa Georga leta 2013:

Takšen videz je izbrala za rojstvo princese Charlotte leta 2015: 

Kate ob rojstvu njunega 3. otorka, princa Liousa leta 2018:

Fotografije: Profimedia