Ja pa ii! Katarina Čas končno priznala, da je ZALJUBLJENA (TO počne njen srčni izbranec) 😍

Nikoli ni želela govoriti o svojem zasebnem življenju, a tokrat je naredila izjemo. 🥰

Ja pa ii! Katarina Čas končno priznala, da je ZALJUBLJENA (TO počne njen srčni izbranec) 😍 (foto: Sami Rahim) Sami Rahim
27. 5. 2023

Si že zasledila, da naš nekdanji predsednik Borut Pahor vodi svoj podkast?

V najnovejši epizodi Mastercard® podkasta navdiha je tokrat gostil igralko Katarino Čas. Pogovor je tekel predvsem o njeni bogati igralski karieri, o Scorsesejevi veliki uspešnici Volk z Wall Streeta, v kateri Časova odigra eno od stranskih vlog, njen soigralec pa je bil nihče drug kot Leonardo DiCaprio

"Ko govorimo s tako slavnimi in uspešnimi ljudmi, kot ste vi, prevečkrat poudarimo samo to, da vam uspeva ... Jaz tudi v teh pogovorih, ki jih imam, poskušam tistim, ki nas poslušajo, zlasti mladim povedati, da do tukaj ni pripeljala kraljevska pot," Pahor iskreno nagovori svojo sogovornico, ki se je strinjala z njegovimi besedami.

Pogovoru s Katarino Čas, ki ga vodi Borut Pahor, lahko prisluhneš tukaj! 👇🏻

Kako je uspelo Pahorju izvedeti, da je Katarina Čas zaljubljena?

"Da, veliko je težav in dostikrat tudi zelo osebne narave, katere vsak od nas – to je človeško – poskuša malo skriti. Poskuša biti sam s sabo, noče s tem obremenjevati javnosti. Ne gre za to, da te je sram, da si v težavah, ampak nočeš s tem obremenjevati ljudi. Poskušaš sam to rešiti in takrat potrebujemo muzo," meni Pahor in gostjo povpraša, ali ima kakšno.

"Nimam muzota ali muze (smeh). Nikoli nisem imela idola, ali pa da bi bila prav osredotočena na nekoga. Potrebujem pa glasbo, ki daje atmosfero življenju ..." pove simpatična Katarina Čas, nato pa voditelj nadaljuje: "Ampak za to imaš muzota, kot si rekla. Luka, ki je prišel s tabo iz Trsta, je ..." "Aja, to je pa moj fant," pojasni Katarina, ki jo Pahor dopolni: "... in je glasbenik."  Katarina pritrdi, da je prav on njen muzo, ob tem pa še razkrije, da ustvarja glasbo za filme.

"Prvi mož jo je brutalno zlorabljal in zapustil le 36 centov, drugi mož ji je dal svojo ledvico" (srce parajoča zgodba Tine Turner)

Fotografije: Profimedia, Sami Rahim

Preberite več na Metropolitan.si