Inja Zalta: Oglasila se je, in povedala, kaj je storila (in kje živi zdaj)

Ugh, veseli smo, da je uredila stvari. 👏🏼👏🏼👏🏼

Inja Zalta: Oglasila se je, in povedala, kaj je storila (in kje živi zdaj) (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
29. 3. 2020

Prejšnji teden smo v TEM članku pisali o video prošnji slovenske igralke Inje Zalta, ki je svojim oboževalcem razkrila, da na drugi strani luže potrebuje pomoč. 

Skoraj 60.000 njenih sledilcev je stopilo skupaj in v le dveh dneh zbrala več kot 726 donacij (najmanj 726 evrov), za kar se je Inja večkrat zahvalila.

Po tem, ko smo lahko le ugibali, kako je svojo stisko v tujini, ko je ostala brez denarja in strehe nad glavo, rešila Inja, se je zdaj javila v novem IG posnetku in pojasnila, kaj se je v resnici zgodilo.

Poglej, kaj je povedala:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Inja Zalta 🌙🌿 (@zainja) on

"Tole je bilo zame kar velik /zalogaj/ in sploh nisem mogla gledati na telefon. Hvala za vso podporo, za vse lepe besede komentarje, lepe, grde, za vsak dinarček, iskreno iz srca vam hvala. 

Jaz si nisem predstavljala, da bo odziv takšen, res ne. In morate vedeti, da moj namen nikoli ni bil da kogarkoli prizadenem ali da bi se kdorkoli slabo počutil. V tistem trenutek sem potrebovala pomoč, in jaz res nikoli ne prosim za pomoč.

Lažje mi je bilo prosit publiko, kot reči posamezniku, da mi posodi kaj denarja. To se morda sliši malo čudno, ampak taka sem.

Rekla sem si: Inja, glej. Veš, čez kaj greš, v kakšni situaciji si. Veliko bazo sledilcev imaš, zakaj ne bi njih prosila za simbolično pomoč.  Če skupaj stopimo, lahko veliko naredimo. 

Jaz sem se v LA preselila, ker tam želim ustvarjat, . in v to sem vložila vse, kar sem imela. Samo zato, da sem šla tja in sledila svojim sanjam.

Tudi veste, da jaz tam ne morem opravljati vseh služb, ker mi delavno dovoljenje tega ne dovoli, in da je potrebnih več tisoč dolarjev na mesec, da tam lahko sploh preživiš.

Vem, da je v Sloveniji standard čisto drugačen, in da smo trenutno vsi v istem sranju, ampak jaz v tistem trenutku nisem vedela, kaj naj naredim. Hvala. Zdaj trenutno se mi zdi ta ideja, kar sem naredila, čisto nora.

Nisem pomislila, kako se bo Slovenija odzvala in sem že kar malo pozabila, kako je tu. Trudim se in delam vse kar lahko. Povrnila bom na takšen ali drugačen način. Hvala, ker verjamete vame.

Sem v Sloveniji trenutno, mi je uspelo. Jaz upam, da bo šlo to čim prej mimo, in da bomo vsi okej. Tako da držite se. Jaz vam pošiljam en velik topel objem."

Kako smo veseli, da se je na koncu vse srečno izšlo. 🥰

Fotografije: POP TV

Preberi še: BABY BOOM: Ta 3 astro znamenja bodo v letu 2020 ZAGOTOVO zanosila 👶🏼

Priporočamo tudi: Strokovnjaki napovedujejo: TAKO se bodo naša življenja spremenila po koronavirusu