BABY BOOM: Ta 3 astro znamenja bodo v letu 2020 ZAGOTOVO zanosila 👶🏼

Več kot očitno sta bila v karanteni zelo produktivna! 😉

BABY BOOM: Ta 3 astro znamenja bodo v letu 2020 ZAGOTOVO zanosila 👶🏼 (foto: Profimedia) Profimedia
29. 3. 2020

Astrologi so prepričani, da boš kmalu v veselem pričakovanju (če že nisi)🤰!

Medtem, ko se bodo ostala znamenja soočala predvsem s poslovnimi in zdravstvenimi izzivi, se bodo ta 👇 tri znamenja pripravljala na novo življenjsko vlogo.  

1. RAKICA

Ker se ti leto sploh ni začelo po tvojih načrtih, si se raje preusmerila k svojim najbližjim in z njimi delala na izboljšanju vaših odnosov. To ti je uspelo tudi s tvojim dragim, saj se razumeta bolje kot kadarkoli prej in vajina ljubezen je okrepljena.

V jeseni se vama nasmiha nova priložnost za še močnejše zbližanje, zima pa bo za vaju tako strasten čas, da imata odlične pogoje za zanositev. 

Preberi še:

2. OVNICA

Tudi zate se je leto začela predvsem stresno in z nekaj slabimi novicami, a si vse težave uspela premagati kot zmagovalka. V poletnih dnevih se bo tvoje življenje obrnilo na srečno stran, tvoj dragi te bo naravnost oboževal in vajina ljubezen bo še okrepljena, ko bosta izvedela, da pričakujeta novega družinskega člana.

3. DEVICA

Že nekaj časa si želiš postati mama in sedaj se boš končno opogumila ter idejo predstavila svojemu dragemu. Vajin seks bo spontan in romantičen čez vse leto, torej se vama lahko kaj hitro zgodi, da se vama želja po starševstvu tudi uresniči.

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: Največja pornografska stran razkrila, da SLOVENCI najraje gledamo ... #OstajamDoma

Priporočamo tudi: V času koronavirusa je TOLE najbolj varen način za spolno POTEŠITEV #OstajamDoma