EKSKLUZIVNO: To so fotke PRVE zaroke Saše Lendero in Mihe Hercoga (+ vse podrobnosti)

Si vedela, da sta se Saša in Miha zaročila kar dvakrat? Mi pa imamo vse podrobnosti o prvi zaroki, ki do zdaj javnosti niso bile tako znane. 🙊

EKSKLUZIVNO: To so fotke PRVE zaroke Saše Lendero in Mihe Hercoga (+ vse podrobnosti) (foto: Osebni arhiv/Arhiv AM) Osebni arhiv/Arhiv AM
23. 1. 2023

Te dni se vse vrti okoli ločitve Saše Lendero in Mihe Hercoga, a marsikdo je pozabil, da sta se zaročila kar dvakrat.

Na uredništvu imamo ekskluzivne fotografije njune prve zaroke. Potekala je pred velikim plakatom revije Story, publikacije, ki izhaja na naši medijski hiši.

In ja, imamo FOTOGRAFIJE. To moraš nujno videti! 😍

Najdeš jih spodaj in poglej, kako srečna sta bila videti.

Priporočamo tudi: VIDEO: O, š**! Dončića po tekmi NAPADEL gledalec (poglej, KAJ se je zgodilo zatem)

"Res sem srečna! Za mano je zelo ustvarjalno leto, ki je bilo zadnje mesece tudi zelo plodno. (smeh) Z Miho sva ogromno delala, snemala, nastopala, ustvarjala novo ploščo in novo življenje. Usoda včasih raztrese celo prgišče sreče in svojih darov. Piko na i pa je naredil še moj Pajki (Miha op. p.), saj me je pred dnevi, ob pomoči prijateljev, povsem presenetil, ko je čisto na skrivaj pripravil noro presenečenje in me zaprosil. Kaj naj rečem? Srečna sem, ker sva se našla, ker sva še skupaj in ker ustvarjava skupno prihodnost," je takrat povedala Saša, poroča portal 24ur.com.

Takrat je srečen par že sporočil, da je Saša noseča. To se je dogajalo leta 2009.

Kaj je povedal Miha o skrbno načrtovani zaroki?

"Seveda sem pokleknil. Sašo smo z zavezanimi očmi peljali v Ljubljano, pred velik plakat, na katerem je pisalo – Saška, reci da! Ko je stopila iz avta in so ji odvezali prevezo, me sploh ni takoj opazila, saj sem bil takrat že na kolenih. Ko je le opazila mene in plakat, je bila pozitivno šokirana in z nasmehom na ustih je rekla da. In zdaj ponosno nosi zaročni prstan, od katerega se ne loči niti za minuto," je takrat za portal 24ur.com zaupal Miha.

"Res nisem posumila niti za trenutek. Mihi sem namreč vsa prva leta (pravzaprav prvih sedem, hehe) najine zveze razlagala, kako nepotrebna in brezvezna je poroka, zato se mi je zdaj zdelo, da sem mu prav gotovo vzela vso voljo in pogum za to, da bi me kdaj vprašal za roko. To me je skoraj majčkeno žalostilo, saj se je prav v zadnjem letu v meni nekaj spremenilo in zaželela sem si še drugačne potrditve najine zveze. Ampak kako naj bi mu zdaj, po vseh letih nasprotnega odnosa do poroke in zaroke, to povedala? Na srečo je on začutil podobno," je Saša dejala za portal Zadovoljna.si.

Sedaj pa vsi vemo, kako žalostno se je končala njuna zgodba. 😥

Morda te zanima še: "Ko sem po smrti moža znova šla na zmenek, nisem pričakovala, da bom ..." (izpoved 39-letnice)

Preberi tudi: "Čeprav je bil odnos popolnoma uničevalen in ponižujoč ... nisem mogla iz njega" (BRUTALNO iskrena izpoved Saše Lendero)

Fotografije: osebni arhiv, Primož Predalič