Harry končno razkril vse podrobnosti trenutka, ko je ugotovil, da je Meghan prava zanj

Medtem ko jih mnogi ne marajo, živita svojo prelepo ljubezensko zgodbo. 🥰

Harry končno razkril vse podrobnosti trenutka, ko je ugotovil, da je Meghan prava zanj (foto: Profimedia) Profimedia
4. 8. 2022

Te zgodbe še nismo slišale in mislimo, da je resnično prečudovita.

Princ Harry se je raznežil in ne moremo biti bolj navdušene. 

Simpatičen Harry je ta teden med nagovorom ob dnevu Nelsona Mandele spregovoril o ljubezni do celine in o vezi, ki jo čuti do svoje žene Meghan in svoje matere, pokojne princese Diane, ko obišče Afriko.

Urška Klakočar Zupančič nam je razkrila, s kom je letos na dopustu (in to ni njen mož)

V svojem govoru je pohvalil Mandelovo delo in zapuščino, ob enem pa razkril, da ima fotografijo svoje matere in ene izmed aktivistk na steni in v njegovem srcu. Prav tako je dejal, da se ravno v Afriki počuti najbližje svoji materi.

"Odkar sem pri 13 letih prvič obiskal Afriko, sem vedno našel upanje na tej celini. Pravzaprav je bila večino mojega življenja moja rešilna bilka, kraj, kjer sem vedno znova našel mir in ozdravitev," je dejal. "Tam sem se počutil najbližje svoji materi in sem iskal tolažbo po njeni smrti, in kjer sem spoznal, da sem našel sorodno dušo v svoji ženi."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by best of harry and meg (@bestofharryandmeg)

Meghan se je Harryju pridružila v Bocvani: "Taborili smo pod zvezdami. Prišla je in se mi pridružila pet dni tam zunaj, kar je bilo naravnost fantastično. Potem sva bila res sama, kar je bilo zame ključnega pomena, da sva se imela priložnost spoznati."

In poznamo še eno posebnost, ki ju veže na Afriko.

Harry je Meghan pravzaprav zaprosil s prstanom, ki je imel diamant iz države in pa tudi diamant iz mamine osebne zbirke.

Po poroki je kraljevi par odpotoval na kraljevo turnejo v južno Afriko. Pridružil se jima je tudi štirimesečni sin Archie, Harryju pa je na potovanju nadškof podaril fotografijo Diane in Mandele.

Si opazila, da Darje Zgonc že dolgo NI na TV? Razlog NI dopust ampak nekaj veliko bolj resnega

Fotografije: POP TV, Aleksandra Saša Prelesnik, Profimedia