Harry in Meghan prekinila molk: TO sta naredila takoj po tem, ko je umrla kraljica Elizabeta II

Tole jima ni v navadi, da tako hitro reagirata na takšne dogodke. 

Harry in Meghan prekinila molk: TO sta naredila takoj po tem, ko je umrla kraljica Elizabeta II (foto: Profimedia) Profimedia
9. 9. 2022

Harry in Meghan, ki bi se včeraj morala udeležiti enega od dobrodelnih dogodkov v Londonu, sta se že odzvala na smrt priljubljene kraljice Elizabete II.

Harry, ki naj bi včeraj na posestvo Balmoral tako, kot večina drugih članov kraljeve družine, prispel prepozno, da bi se poslovil od kraljice, je z ženo Meghan že naredil prvo potezo po smrti svoje priljubljene babice in spletno stran Archewell pobarval v črno.

Zdravniki so danes jasni: "To, kar je imela kraljica, doleti 10% ljudi"

Harry in Meghan sta svojo spletno stran, na kateri sicer redno objavljata svoje zadnje projekte in iniciative, zdaj v celoti posvetila kraljici. Vstopna stran spletne strani je zdaj obarvana v črno, na njej pa je zdaj mogoče videti le napis:

"V ljubeč spomin njene kraljeve visokosti, kraljice Elizabete II.

1926 - 2022"

Kako je zdaj videti spletna stran si lahko pogledaš tukaj:

Tudi za Harryja in Meghan se zdaj sicer obetajo spremembe - no, bolj kot za njiju za njuna otroka, ki sta po smrti kraljice zdaj uradno postala princ in princesa.

Ali bosta naziva obdržala sicer še ni jasno, bi pa lahko novopečeni kralj Charles z izidajo posebne listine naziva otrokoma vzel.

Te morda zanima tudi:

Fotografije: Profimeida