Po tem, ko je Hajdi Korošec Jazbinšek sporočila, da so jo poklicali k bolni mami, je sedaj ... (VIDEO)

Hajdi, drži se! ❤️

Po tem, ko je Hajdi Korošec Jazbinšek sporočila, da so jo poklicali k bolni mami, je sedaj ... (VIDEO) (foto: Instagram/Hajdi Korošec Jazbinšek) Instagram/Hajdi Korošec Jazbinšek
21. 9. 2023

V začetku avgusta je Hajdi Korošec Jazbinšek sporočila, da se sooča s težko življenjsko izkušnjo.

Uspešna podjetnica in vplivnica Hajdi Korošec Jazbinšek je takrat na Instagramu zapisala, da je njena najbolj pomembna oseba v komi in se bori za življenje. Kmalu se je izvedelo, da gre za njeno mati.

Pred dvema dnevoma je sporočila, da so jo klicali iz bolnišnice, da je stanje precej resno in da naj prideta z očetom ter z družino. 

"Ne glede na to, kaj vse vidiš, gledaš, tudi, ko se ponoči zbudiš, kakšne slike so v glavi, je to enostavno ena taka stvar, na katero se res nikoli v življenju ne moreš pripraviti," je nadaljevala in dodala: "Mami se še vedno bori, je neverjetna borka. Sploh ne vem več, od kod še črpa vso to moč in jaz jo zaradi vsega tega še toliko bolj cenim, spoštujem in je res en moj velik vzor in inspiracija."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hajdi Korošec Jazbinšek (@hajdi_kj)

Hajdi je včeraj zvečer na Instagramu objavila videoposnetek, v katerem razmišlja, zakaj je pomembno, da spregovorimo o bolečini, da je ne tlačimo, skrivamo ali se je celo sramujemo.

"Bolečina je tista zaradi katere rastemo in se največ naučimo iz nje, zato je pomembno, da se o njej tudi pogovarjamo," je še dodala.

Na začetku videoposnetka se je najprej zahvalila vsem vzpodbudnim in lepim besedam, ki jih je prejela od sledilcev in vseh bližnjih. "Veliko vas je napisalo, da lepo, da o tem govorim javno, da je prav, da se pogovarjamo tudi o bolečini," je dejala.

Celotnemu videoposnetku prisluhni tukaj:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hajdi Korošec Jazbinšek (@hajdi_kj)

"Največ se naučimo iz bolečine. Bolečina je pomemben del našega razvoja, našega videnja in razumevanja stvari.

Ravno zaradi tega je bolečina tista, o kateri bi se morali več in bolj odprto pogovarjati. Si jo dovoliti pokazati, ker nič ni narobe s tem, če nekaj boli. Ravno zaradi bolečine smo še večji, boljši in bolj razumevajoči ljudje. Jaz bom o stvareh vedno govorila realno in iskreno, zato sem tudi iskreno povedala, kaj se dogaja v mojem življenju. Kako jaz to doživljam in se borim. Ni lahko. Večkrat na dan se zjočem, ponoči se zbujam. To so težke stvari in z njimi se soočam, kakor se najbolje znam. Je pa res, da sem vedno bila takšen človek, da sem se čez bolečino najlažje pretolkla z delom, tako da sem se zaposlila. V svojih trenutkih sem že predelovala in se zjokala, a da se tem občutkom nisem pustila ugonobiti. Vedno sem se nekako znala potegniti ven iz tega, predvsem z delom in s tem, da sem bila obkrožena z ljudmi, ki so mi blizu, ki jih imam rada in me cenijo ter spoštujejo in jaz njih," je med drugim povedala.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hajdi Korošec Jazbinšek (@hajdi_kj)

"Mami se še vedno ne da. Ni enostavno tega gledati, ampak v tem trenutku je vse v njenih rokah. Zdravniki so odlično opravili svojo vlogo, da ne govorim o medicinskem osebju, ki dela na intenzivnem oddelku, kakšni poklici so to! Jaz pa še vedno ostajam pozitivna in verjamem v čudež," je zaključila.

Morda te zanima še: Pasja demenca: Ja, tudi tvoj kužek lahko ima demenco, in tako jo boš najlažje prepoznala

Preberi tudi: O, vauu! 😍 Poglej, kje živi naš odlični odbojkar Jan Kozamernik (FOTO)

Fotografije: Instagram/Jan Kozamernik, Instagram/Hajdi Korošec Jazbinšek

BONUS EPIZODA: Prisluhni novi epizodi Mastercard® podkasta navdiha, katerega vodi Borut Pahor