Hajdi Korošec Jazbinšek s solzami v očeh: "Zjutraj sem dobila klic, da naj prideva z očetom in družino"

19. 9. 2023

Sploh si ne moremo predstavljati, s čim se sooča. 💔

V začetku avgusta je Hajdi Korošec Jazbinšek sporočila, da se sooča s težko življenjsko izkušnjo.

"Naslov današnje objave je 6 dan in do danes nisem spregovorila o tem, danes pa želim s to objavo odpreti oči vsem, ki ne znajo niti v tako težkih situacijah zatreti svoje plehkosti in zlobe. Danes je 6, dan odkar je moja najbolj pomembna oseba v komi in se bori za življenje. Ta slika odraža poleg vsega naštetega tudi mojo nemoč kako ali sploh bom lahko prišla do nje na drug konec Slovenije, ji brala, govorila, masirala in jo spodbujala, da se bori, kot se je vedno znala do sedaj. In jaz sem z vzgojo mojih zlatih staršev in čustveno inteligenco že obdelala to poglavje, da preden začneš soditi o nekomu in o njegovem življenju, obuj njegove čevlje," je takrat zapisala, ko se je njena mati v bolnišnici borila za življenje.

Danes pa je z žalostjo delila zadnje novice o njej:

"Danes je en tak dan, ko sem se v bistvu že kar nekaj časa ... pa nočem, da se sedaj to sliši kruto ..., sama sem se, da bi se zaščitila, pripravljala na njega in zjutraj, ko sem dobila klic iz bolnice, da je stanje precej resno in da naj prideva z očetom oziroma z družino," je začela s tresočim in žalostnim glasom. Dodala je, da ne glede na to, da se je pripravljala, na takšen klic ne moreš biti pripravljen.

Po dneh molka po srce parajoči novici se je le javila Hajdi in naredila nekaj čisto nepričakovanega

"Ne glede na to, kaj vse vidiš, gledaš, tudi, ko se ponoči zbudiš, kakšne slike so v glavi, je to enostavno ena taka stvar, na katero se res nikoli v življenju ne moreš pripraviti," je nadaljevala in dodala: "Mami se še vedno bori, je neverjetna borka. Sploh ne vem več, od kod še črpa vso to moč in jaz jo zaradi vsega tega še toliko bolj cenim, spoštujem in je res en moj velik vzor in inspiracija."

S solzami v očeh je dejala, da ne glede na to, da je vse skupaj zelo hudo, se uči biti močna in uči se soočati z bolečino, s kakršno se ni še nikoli v življenju.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hajdi Korošec Jazbinšek (@hajdi_kj)

"Učim se, kako kratko je življenje, kako majhni smo. In ravno zato se mi zdi zelo pomembno, da res uživamo vsak dan in se ne obremenjujemo z brezveznimi, neumnimi stvarmi," je poudarila in dodala: "Ne glede na to, kako težka je situacija, dokler smo zdravi, poskusimo najti kanček tistega upanja, sreče, veselja, radosti, da se oprimemo nekaj lepega in se potegnemo gor iz vsake slabe situacije."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hajdi Korošec Jazbinšek (@hajdi_kj)

"Na koncu, ko takole ležiš, kot moja mama, ti ostanejo samo doživetja, spomini in lepi trenutki. Dajte si narediti tako, da jih bo v življenju čim več," je zaključila s svojimi mislimi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hajdi Korošec Jazbinšek (@hajdi_kj)

Preberite več na Metropolitan.si

Morda te zanima še: O, uauuu! Luki Dončiću se obeta največja pogodba v zgodovini NBA - letno bi zaslužil TOLIKO!

Preberi tudi: Jan Plestenjak iskren kot še nikoli doslej: "V trenutku, ki bi moral biti najlepši, sem osamljen."

Fotografije: Instagram/Jan Plestenjak, Instagram/Hajdi Korošec Jazbinšek

BONUS EPIZODA: Prisluhni novi epizodi Mastercard® podkasta navdiha, katerega vodi Borut Pahor