Esmeralda objavila NOV video in v njem razkrila, KAJ slovenskega ima doma (in NI kar nekaj)

Tole pa je le še en dokaz, da smo se Slovenci Esmeraldi res zasidrali globoko v srce. ❤️

Esmeralda objavila NOV video in v njem razkrila, KAJ slovenskega ima doma (in NI kar nekaj) (foto: Televisa Internacional) Televisa Internacional
17. 6. 2022

Ena prvih telenovel, ki so pri nas dosegle evforičen uspeh je zagotovo telenovela preproste in nedolžne Esmeralde, katero je zaigrala srčna igralka Leticia Calderón.

Tedaj je bila v Sloveniji tako zelo priljubljena, da je našo državo celo obiskala, večkrat pa je nato dodala, da ima na Slovenijo in njen čas, preživet tu, zares lepe spomine.

Našli smo posnetek koncerta, na katerem je Oto Pestner doživel infarkt (VIDEO)

Da smo se ji Slovenci s svojo gostoljubnostjo zasidrali globoko v srce dokazuje tudi zadnji video, ki ga je objavila na svojem IG profilu in ki dokazuje, da na njeni steni visi nekaj, kar jo vsak dan spomni na to, kako priljubljena je v naši deželici na sončni strani Alp.

Kaj boš videla v posnetku:

V svoji pisarni oziroma kabinetu mehiška zvezdnica sedi za mizo in iz praznih škatel za kosmiče izdeluje vrečke. V preteklosti je že večkrat pokazala, da veliko stvari reciklira oziroma jih ponovno uporabi, če se le da. Čut do sočloveka ji nikakor ni tuj.

"Presrečna sem, ko izdelujem te vrečke za deklice iz sirotišnice. Poleg tega smo zbrali že veliko oblek. Hvala prijateljicam," je pospremila svojo objavo.

Poglej si ga tukaj:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lety Calderón (@letycalderon79)

Na Slovenijo ima lepe spomine

Na videoposnetku zgoraj je našo pozornost vzbudila zelo pomembna stvar. Na steni lahko vidimo, da ima igralka v okvirju izobešenih več kot 40 naslovnic različnih revij, na katerih se je pojavila tekom dolgoletne kariere.

Zanimivo je, da so naslovnice iz različnih koncev sveta. Na kar smo seveda lahko ponosni, je to, da sta med njimi tudi slovenski reviji Pilot in Stop, ki ju je krasila, ko je bila na vrhuncu svoje slave. Na eni od teh se ji je pridružil tudi njen soigralec iz Esmeralde Fernando Colunga, vsem znan po vlogi Joseja Armanda.

Priljubljeno igralko smo pri nas sicer nazadnje videli leta 2016 v telenoveli Ostani z menoj (A Que No Me Dejas) na POP TV, lani pa smo jo na Planetu znova lahko spremljali v ponovitvah njene največje uspešnice Esmeralde.

Masterchef SLO: "Med snemanjem vsi živimo v isti hiši in ne smemo domov" (+5 skrivnosti snemanja)

Preberite več na Metropolitan.si

Fotografije: Televisa Internacional, Profimedia