Našli smo posnetek koncerta, na katerem je Oto Pestner doživel infarkt (VIDEO)

+ novinarka naše medijske hiše je poklicala njegove bližnje in preverila, kakšno točno je njegovo stanje. Na uredništvu mislimo nanj in na njegovo družino. ❤️

Našli smo posnetek koncerta, na katerem je Oto Pestner doživel infarkt (VIDEO) (foto: Tjaša Oman) Tjaša Oman
16. 6. 2022

Zdaj verjetno že veš, da je eden najbolj poznanih slovenskih glasbenikov, 66-letni Oto Pestner pred tednom dni med koncertom v Rogaški Slatini doživel srčni napad.

V medijih se je pojavilo cel kup namigovanj, kakšno naj bi bilo njegovo stanje, zato je novinarka portala Metropolitan.si pri njegovem menedžerju Gregorju Karerju preverila,  kako se slovenski glasbenik počuti in kje se trenutno zdravi. 

Kakšno je zdravstveno stanje Ota Pestnerja?

"Njegovo zdravstveno stanje je stabilno, trenutno se nahaja v mariborski bolnišnici. Je buden in stabilen. Težko govorim o podrobnostih, a vsi verjamemo, da bo v redu," je za omenjen portal povedal Karer. 

Vid Valič je postal očka in PRVIČ spregovoril tudi o svoji SRČNI izbranki (vse, kar te je zanimalo)

Je Pestner še vedno v mariborski bolnišnici? V medijih so se namreč pojavile govorice, da naj bi bil premeščen v Ljubljano. 

"Tako je, nahaja se v Mariboru. Cilj sicer je premestitev v Ljubljano, a so zdravniki zaenkrat ocenili, da je trenutno zanj boljše, da ostane na istem mestu," je povedal pevčev manedžer.

Je dovolj pri moči, da ga lahko obiščejo njegovi najbližji?

"Ja, obiski so dovoljeni. Trenutno je z njim samo žena. Z njo tudi komunicirava in ostajava v kontaktu, da me obvešča o tem, kako se počuti," je še dodal in pojasnil, da ni v življenjski nevarnosti ter da dobro okreva.

Celoten koncert pa si lahko pogledaš na TEM posnetku:

Fotografije: Tjaša Oman