Po tem, ko je novinarka POP TV pristala v bolnišnici, je zdaj znano, kaj se dogaja z njo

5. 2. 2024
Po tem, ko je novinarka POP TV pristala v bolnišnici, je zdaj znano, kaj se dogaja z njo (foto: Uredništvo)
Uredništvo

V začetku decembra lani je voditeljico Urško Šestan doletela smola. POP TV je tisti dan sporočil, da je žal ne bomo gledali na malih ekranih v oddaji Vizita, saj je takrat padla na ledu in si zlomila roko. "Če vas na malih ekranih prav vsak petek pričaka naša Urška Šestan, pa vas tokrat, žal, ne bo mogla pozdraviti v rubriki Vizita. Ker je namreč tale fotka iz UKC Ljubljana, kjer je Urška pristala zaradi zloma roke na ledu. Tako vam z gipsom na zapestju sporoča, da se vrne takoj, ko se kosti zacelijo. Medtem ko vam Urška polaga na srce, da bodite v zimi, mrazu, ledu in snegu previdni, da se vam ne bo zgodilo isto kot njej - pa ji kolegi iz redakcije želimo čimprejšnje okrevanje. Drži se," so na 24ur zapisali na Instagramu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 24UR (@24ur)

Zdaj pa so na hiši POP TV pred dvema dnevoma sporočili, da se Urška vrača. "Pozor, pozor! Imamo odliiiiično novicoo. ☺️ Naša Urška je nazaj. In z njo tudi Vizita 😍 Mi smo jo zeeeloo pogrešali 😊 Urška, dobrodošla nazaj!" so zapisali na Instagramu in dodali igrivo fotografijo Urške, ki že komaj čaka, da nam pomaha z malih ekranov. 

Samo poglej spodnjo fotografijo, na kateri priljubljena voditeljica kar sije. Oblekla je rdečo srajco, črne elegantne hlače in črne petke. Kot kaže je bilo okrevanje uspešno, a vsekakor dolgotrajno, saj je ni bilo približno dva meseca.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 24UR (@24ur)

Urška Šestan je že vrsto let prepoznavna voditeljica, ki vodi Vizito in pripravlja prispevke s področja zdravstva. Prihaja iz Primorske in velja za simpatično sodelavko. Po poklicu je sicer pravnica. 

Morda te zanima še: Veliki TEDENSKI horoskop razkriva, kaj te čaka med 5. in 11. februarjem (ljubezen, sreča in zdravje) ✨

Preberi tudi: Anamaria Goltes pokazala, kako preživlja čas z Gabrielo, Luka pa medtem ... (FOTO)

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ