Veliki TEDENSKI horoskop razkriva, kaj te čaka med 5. in 11. februarjem (ljubezen, sreča in zdravje) ✨

5. 2. 2024
Veliki TEDENSKI horoskop razkriva, kaj te čaka med 5. in 11. februarjem (ljubezen, sreča in zdravje) ✨ (foto: Profimedia)
Profimedia

Kaj napovedujejo zvezde za teden, ki je pred nami?

OVEN                                       

Čeprav bi najraje preložili del bremena, se boste morali v začetku tedna, ko vas bodo pozvali odločiti. Poskusite se bolj intenzivno izpostaviti in pokažite kaj je vaša prednost. Ne sklepajte prehitro, temveč najprej preverite, kaj se v resnici z določeno osebo dogaja. Pozorni bodite, da vam lenarjenje, ki se vas bo dotikalo v nedeljo po zelo naporni vendar zabavni soboti ne bo prešlo v navado. 

BIK

Nekaj, kar vas bo presenetilo čisto po naključju, zagrabite brez pomislekov, saj vas bo kasneje smiselno usmerilo. Med vrsticami boste našli odgovore, zato skušajte biti zbrani. V petek, ko nastopi Mlaj se vam nakazuje možnost, da nekaj, nad čimer ste že obupali začnete znova, vendar z drugačnimi pogoji. Nikar se v soboto, ko vas bodo vabili ven na naslanjajte na slabo voljo. 

DVOJČKA

Na področju ljubezni, kjer boste, če ste v razmerju morali zaradi energije Venere v kozorogu podati odgovore, nikar ne iščite bližnjic. Čustvena vibracija se ne bo umaknila, zato se približajte in uredite kar je v vaši moči. Za samske dvojčke in dvojčice bo pustna sobota lepa priložnost da spoznate novo osebo. Bodite to kar ste, povežite se in zatrite občutek, da lepe zgodbe niste vredni.

Ne spreglej: 

RAK

Kaj če bi namesto da mislite, da ste edini, ki vam življenje ne gre po maslu obrnili ploščo in se skušali priklopiti na energijo Sonca v vodnarju, ki poudarja pozitivno samopodobo. V petek, ko nastopi Mlaj se bo ves čas veliko dogajalo, kar vas bo usmerilo v to, da si zastavite še več.  Na področju medsebojnih odnosov se v nedeljo, ko nastopi konjunkcija med Luno in Saturnom spretno izognite negativnemu vplivu. 

LEV

V teden, ki ga polepšal vpliv Sonca v znamenju vodnarja boste zakorakali samozavestno ter polni pričakovanj. Želeli se boste usmeriti tja, kjer so dobri in iskreni ljudje in tja, kjer je zabavno ter sproščeno. Tokrat vam ne bo potrebno truditi se za pozornost, saj boste zagotovo opaženi in nekateri tudi pohvaljeni. Ne pozabite tudi na svoje zdravje, saj se vam lahko v nedeljo, ko boste utrujeni pojavijo občasni glavoboli.

DEVICA

Veliko stvari vas bo na področju ljubezni v ponedeljek, ko se bo luna nahajala v znamenju strelca presenetilo v pozitivni smeri. Z veseljem si boste privoščili kakšen poseben zmenek ali srečanje, z razlogom, da bi zadovoljili svoja pričakovanja. Podajte se v četrtek, da izkoristite prost dan v pozitivnem smislu na kakšen izlet, ali pa enostavno uživajte na kakšni kulturni prireditvi. Čez vikend vas bo zamikalo branje.

Ne spreglej: 

TEHTNICA

V ponedeljek, ko bo luna v strelcu vas bo v dobro voljo spravilo, ko boste poželi prijetne opazke sodelavcev. Priznali si boste, da sta z nekom povezana, čeprav ste se globlji povezavi upirali. To, da nista že prej našla skupnega jezika je bilo verjetno plod nevoščljivosti drugih. V soboto boste odprti za povabila ter razna pustna rajanja, na katerih se boste z veseljem prelevili v kakšen zanimiv lik ter navdušili ostale.

ŠKORPIJON

Nikar ne bodite takoj užaljeni, ko vas bo nekdo opozoril, da niste na pravi poti kar se tiče finančnega področja. Čeprav si boste želeli nadoknaditi vse, kar ste zamudili je bolj pomembno, da o opazki razmislite. Ideje ter zaznave bodo v petek, ko vas bo prebudila energija Mlaja bolj dodelane kot v preteklosti. Nepričakovane spremembe v domačem okolju, vas lahko v nedeljo za trenutek vržejo iz tira. 

STRELEC

Razmišljali boste o predlogu prijatelja, ki razmišlja drugače kot vi. Ravno ta pridih drugačnosti bo tisto, zaradi česar se boste odločili in se pozitivno odzvali. Vodilo, ki vam lahko v petek, ko nastopi Mlaj marsikaj olajša bo, da morate neglede na vse ostati zvesti sebi ter svojim prepričanjem. Na področju ljubezni ne bo več šlo brez soočenj ter pogovorov, s katerimi bi vam oseba nasprotnega spola lažje zaupala.

Ne spreglej: 

KOZOROG

Počasi ter učinkovito boste z energijo Merkurja, ki preide v znamenje vodnarja sledili novostim in zanje pokazali več zanimanja kot običajno. Pomembno vam bo, da boste uresničili vse, kar ste si pred kratkim zastavili.  Finančno stanje bo nihalo, zato se večjim nakupom proti koncu tedna raje odpovejte. V nedeljo vam bo nekdo od domačih s težkim srcem priznal, da ste imeli glede nečesa prav. 

VODNAR

Veliko previdnosti bo potrebne v ponedeljek, ko boste zaradi lune v strelcu glede dela in denarja zelo zmedeni ter površni. Prav tako vam ne bo enostavno, ko se boste morali sredi tedna soočiti z odločitvijo glede ljubezenskega področja. Samozavest, ki bo v soboto, ko se boste odpravili na pustno pohajkovanje žarela iz vas, vas bo, še posebej če ste samski postavila na pravo mesto ob pravem času.

RIBI

V začetku tedna boste pričakovali nekaj, kar ni najbolj realno, zato ne bodite razočarani, če bo vse skupaj padlo v vodo. Na poslovnem področju bodo v petek, kljub temu da nastopi Mlaj prisotne manjše nejasnosti, prav tako boste s sodelavci težko našli skupno točko. V nedeljo, ko se bo luna nahajala v vašem znamenju lahko odmislite stvari, ki vas v notranjosti ves čas vznemirjajo. 

Pripravil: Horoskop.si

Morda te zanima še: Veliki MESEČNI horoskop za februar 2024: Na obzorju veliko novih projektov in uspeha

Preberi tudi: To so 4 znamenja, ki se preveč trudijo ugajati drugim - si med njimi?

Novo na Metroplay: Tatjana in Verena Rojc – Slovenci kulturo cenimo bolj kot Italijani | Podkast Slovenske filharmonije