O, ne. Razšel se je še en slovenski televizijski parček 😞

10. 2. 2024
O, ne. Razšel se je še en slovenski televizijski parček 😞 (foto: Planet TV, Cosmopolitan uredništvo)
Planet TV, Cosmopolitan uredništvo

Zveze v teh dneh razpadajo kot po tekočem traku. 💔

Ravno v dneh, ko z nestrpnostjo pričakujemo začetek nove, zdaj že tretje sezone slovenske različice resničnostnega šova Poroka na prvi pogled, je v slovenskih medijih odjeknila vest, da se je zdaj razšel še zadnji parček, ki je svojo ljubezensko zgodbo začel pisati pred kamerami. 

Po tem, ko je energična svetlolaska Hajdi, ki je svojo zvestobo Anžetu najprej obljubila v oddaji Poroka na prvi pogled, nato pa še na razkošni poroki na Bledu, že poleti na družabnih omrežjih presenetila v družbi njenega novega srčnega izbranca, je zdaj postalo jasno, da se je razšel še zadnji parček te oddaje.

osebni arhiv

Damir in Anita, ki sta se v drugi sezoni oddaje sicer že pred kamerami razšla, sta po koncu snemanja ponovno našla skupni jezik ljubezni.

Planet TV/posnetek zaslona

"Po odhodu iz šova sva bila vsak zase, nato pa sva počasi pristala skupaj. Trenutno sva skupaj, zaljubljena, srečna, vesela," je v zadnji oddaji o njuni zvezi tedaj povedala Anita in dodala, da je v vsako zvezo potrebno vložiti veliko truda.

"V zvezo je treba veliko vložiti. Treba je veliko delati, se prilagajati. Če sta oba za to in se trudita, na koncu ljubezen zmaga."

Ne spreglej:

A tudi te pravljice naj bi bilo zdaj čisto zares konec, da je temu res tako pa priča precej zgovorna objava druščine nekdanjih tekmovalcev druge sezone. Pred kratkim so se v enem od ljubljanskih lokalov namreč družili Vlasta, Maša, Aleš, Anna in Anita, fotografijo, ki so jo zapisali na spletu pa so podpisali s pomenljivimi besedami 'ločenci 2. sezone'

Planet TV/posnetek zaslona

Preberi še: Kako negovati zvezo, da se je ne naveličata? Nasveti, ki vama bodo polepšali (in podaljšali) razmerje

Te morda zanima tudi: Žensko zdravje: Takšno je v resnici življenje, če nimaš maternice (težave, spolnost, hormoni in PMS)

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan