Matej Zemljič pokazal zakulisje serije Skrito v raju in tega res nismo pričakovale (VIDEO)

11. 2. 2024

Našla boš tudi videoposnetke objemčkov in poljubčkov. 😉

V ponedeljek so na POP TV predvajali prvi del nove slovenske serije Skrito v raju, ki je v pičlih nekaj dneh povsem navdušila občinstvo. Serijo so začeli snemati že leta 2022, osrednje dogajanje pa so ustvarjalci serije postavili v kamp ob morju, poimenovali so ga kamp Paradiso, v njem pa so postavljene prikolice in šotori. Zdaj ko je serija končno ugledala luč sveta, se lahko gledalci začnejo spoznavati z glavnima likoma serije; Markom Steinerjem, ki ga igra Matej Zemljič, in Laro Dolenc, ki jo igra Gaja Filač. Kot je za pričakovati, se njuna lika zaljubita, ker pa je serija posneta v romantičnem morskem vzdušju, je njuna zgodba še toliko lepša. 

Kot je za pričakovati, se njuna lika zaljubita, ker pa je serija posneta v romantičnem morskem vzdušju, je njuna zgodba še toliko lepša.

Kot je za pričakovati, se njuna lika zaljubita, ker pa je serija posneta v romantičnem morskem vzdušju, je njuna zgodba še toliko lepša.

Instagram/Matej Zemljič

Prav Matej pa je na svojem družbenem omrežju Instagram objavil vpogled v zakulisje s snemanja serije in gledalcem omogočil boljše razumevanje, kako je potekalo snemanje in s prikupnimi slikami očaral občinstvo. Poleg prisrčnih objemov in poljubov glavnih igralcev, je moč videti tudi video, ki prikazuje, kako so posneli nekatere prizore vožnje z avtom. Prav ta posnetek je neverjeten, saj razkriva odgovor na vprašanje, kako se posnamejo pogovori med vožnjo z avtom.

Na avtomobil so bile namreč nameščene kamere, pred njim pa se je vozil še en avto, ki je posnel dogajanje bolj od daleč. Te prizori so pokazali velik trud in energijo, ki sta bila vložena v snemanje te serije in predanost celotne ekipe. Glede na ostale fotografije in posnetke, ki jih je objavil Matej, pa izgleda, da so se v času snemanja resnično povezali in stkali prijateljstva, ki bodo trajala še dolgo časa.

Fotografije in video si lahko pogledaš tukaj 😍:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matej Zemljič (@matejzemljic)

Mnogi so nad novo serijo že čisto navdušeni: "Ne vem, kdaj sem nazadnje z zanimanjem gledala slovensko nadaljevanko od začetka. Se veselim jutrišnjega dne za ogled drugega dela!" je zapisala gledalka, spet druga pa: "Komaj čakam nadaljevanje, res je zanimiva serija!"  Med komentatorji pa so se seveda našli tudi takšni, ki so zapisali, da je serija po prvem vtisu povsem nezanimiva, nekdo je predlagal celo, da jo kar ukinejo.

Morda te zanima še: Presenečenje: Nina Osenar svoje dolge temne lase pobarvala v platinasto blond

Preberi tudi: Znano je, koliko je v svoji karieri zaslužil izjemni Peter Prevc (številka je osupljiva)

Novo na Metroplay: Tatjana in Verena Rojc – Slovenci kulturo cenimo bolj kot Italijani | Podkast Slovenske filharmonije