Presenečenje: Nina Osenar svoje dolge temne lase pobarvala v platinasto blond

9. 2. 2024
Presenečenje: Nina Osenar svoje dolge temne lase pobarvala v platinasto blond (foto: Žiga Culiberg / Arhiv AML)
Žiga Culiberg / Arhiv AML

Vse, kar lahko rečemo je: HU-DA! 😍 Poglej si fotografijo, ki jo je objavila.

Nina Osenar Kontrec je v zadnjem času požela res veliko javnega zanimanje. Slednje gre pripisati predvsem izidu njene knjige V objemu življenja, ki je med slovenskimi bralkami požela ogromno navdušenja.

V svoji knjigi, ki ima kar 410 strani, je Nina razkrila najbolj zahtevno strmino svoje življenjske poti, saj v njej deli svojo izpoved in izkušnjo s sindromom kronične utrujenosti.

O tem, kakšen je bil njen vsakdan, ko se je borila z omenjenim sindromom, zdaj pogosto spregovori tudi na svojem Instagram profilu. V teh dneh je tako s sledilci delila utrinek, ko jo je mož po štirih letih ležanja v postelji odpeljal k frizerju, kjer se je odločila za drzno spremembo.

"Po 4 letih, ko sem bolna ležala v postelji se nisem mogla vec pogledati v ogledalo. In me je moz peljal k frizerju. Tam sem s tezavo odsedela nekaj ur, tole pa je bil rezultat. 😁 Ful sem si bila vsec. Nihce me ni videl kot blondinko, ker sem pac se naprej lezala. Razmisljam, da bi bila se kdaj blond," je zapisala v objavo, katero je pospremila s svojo fotografijo, na kateri ponosno razkazuje svoje platinasto blond kodre.

Poglej, kako zelo ji pristaja sveta pričeska:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Osenar Kontrec (@ninaosenarkontrec)

Pod fotografijo so se oglasili številni znani Slovenci, nekateri so bili nad njeno spremembo bolj navdušeni kot drugi, zagotovo pa je jasno eno - Nina je v vsakem primeru ču-do-vi-ta.

Priznana stilistka Metka Albreht je tako na primer napisala: "Ne ne. Nič blond. Spremembe so super. Ampak ta bela te kar malo “poje”. Sicer pa ti itak sfuraš vse."

Iris Mulej pa je pod njeno fotografijo pripela tale komentar: "Na tej sliki se ti vidi še utrujenost od bolezni, tako da mislim, da si kot blondinka lahko boljša, kot na tej sliki. In itak imaš lepoto, ko lahko nosiš vse, osebno sem jaz vedno bolj za temne lase, ti pa eksperimentiraj, kot ti paše. Zdaj ko si zdrava, lahko nosiš vse barve.

In na uredništvu se ne bi mogli bolj strinjati z njo. 

Morda te zanima še: Kot strela z jasnega: Naš najboljši smučarski skakalec sporočil, da je končal svojo kariero

Preberi tudi: Znano je, koliko je v svoji karieri zaslužil izjemni Peter Prevc (številka je osupljiva)

Novo na Metroplay: Tatjana in Verena Rojc – Slovenci kulturo cenimo bolj kot Italijani | Podkast Slovenske filharmonije