Ooo! 😍 Ponosni očka Lado Bizovičar razkril talent svojih hčera

11. 2. 2024

Bosta njegovi hčerki nekoč stopili po njegovih stopinjah? 🤔

Lado Bizovičar je človek številnih talentov, dokazal se je že kot igralec, komik in pevec, občinstvo pa vsakič znova preseneti z novim znanjem. Bizovičar je zadnje čase zelo dobro poznan kot žirant priljubljenega šova Slovenija ima talent, kjer je poznan kot prijazen in spodbuden žirant, ki za tekmovalca vedno najde dobro besedo.

To je potrdil tudi, ko je bil gost v pogovorni oddaji na portalu 24ur.com POPkast. "Prvo sezono, ko sem prišel v Talente, sem imel občutek, da bom najbolj sarkastičen 'asshole' na svetu, torej še večji 'asshole' kot Simon Cowell," je dejal in dodal, da se je izkazalo, da ne bo tako. "Izkazalo se je, da sem en navaden gumijast medvedek," je še dodal.

Dodal pa je tudi, da so ga nastopi otrok vedno ganili. "Vedno sem bil pristranski do tamalih, teh majhnih ljudi." Novinarka mu je dejala, da se ji zdi, da odkar je oče dveh hčera da je postal še bolj mil, a je zanikal. "Jaz mislim, da ne. Ne vem zdaj, a je to res ali ni … Najbrž sem malo bolj osebno vpleten v ta odnos do teh majhnih ljudi."

To je potrdil tudi, ko je bil gost v pogovorni oddaji na portalu 24ur.com POPkast.

To je potrdil tudi, ko je bil gost v pogovorni oddaji na portalu 24ur.com POPkast.

24ur.com/posnetek zaslona

Bizovičar je namreč oče dveh hčera, ime jima je Lana in Rumi Ava, ki ju ima s svojo dolgoletno partnerko Anelo Šabanagić. V intervjuju za revijo Obrazi pa je razkril tudi, ali njegovi hčeri že kažeta kakšen talent. "Duhoviti sta. Zelo sta duhoviti," je bil kratek Lado in dodal: "Skrbi me, ali bo sploh kdaj prišlo obdobje, ko bomo in jaz in moje punce naenkrat brez plenic! Če bi mi kdo pred leti rekel, da bom pri skoraj 50 letih kupoval plenice, bi bil prepričan, da jih bom kupoval zase. Po drugi strani pa imam občutek, da sem veliko bolj umirjen foter od očetov, ki so mlajši od mene."

V zgoraj omenjenemu podkastu je tudi razložil, zakaj se je za otroke odločil bolj pozno. Pojasnil je, da je obkrožen s svojimi nečaki že od šestega leta starosti dalje. "Jaz imam nečakov, kolikor jih hočeš. Jaz jih lahko izvažam. Jaz imam nečakov milijon. Tudi zato najbrž toliko časa nisem imel otrok, ker sta moji sestri poskrbeli, da sem bil ves čas obkrožen z otroki in da sploh nisem imel neke potrebe, da bi imel svoje," je priznal.

Morda te zanima še: V petek nastopi lunin MLAJ v vodnarju - kaj prinaša in na kaj moramo biti pozorne?

Preberi tudi: V javnost prišla redka fotografija Bizovičarja in njegove Anele - poglej, kako zaljubljena sta 😍

Novo na Metroplay: Tatjana in Verena Rojc – Slovenci kulturo cenimo bolj kot Italijani | Podkast Slovenske filharmonije