V petek nastopi lunin MLAJ v vodnarju - kaj prinaša in na kaj moramo biti pozorne?

8. 2. 2024
V petek nastopi lunin MLAJ v vodnarju - kaj prinaša in na kaj moramo biti pozorne? (foto: Profimedia)
Profimedia

Preberi podrobno astro napoved za obdobje od 5. do 11. februarja. 

V teden se boste podali prepričani, da sledijo boljše priložnosti, ki jih bi bilo smotrno pogumno zagrabiti. Energija Sonca v znamenju vodnarja vas bo usmerjala v spontane odločitve ter prebujala željo po bolj naprednih korakih. Delovali boste kot skupinski igralci z odličnimi vodstvenimi lastnostmi.

Prebudilo se bo razumevanje, kako deluje človeška narava, zato boste v situacijah pošteni in odkriti. Kljub temu, da boste skromni in sočutni, se boste nagibali k temu, da se izogibate čustveni vpletenosti in pretirani navezanosti. Pristop bo nekoliko neoseben, vendar kljub temu odločen. 

Intelekt boste uporabljali v učinkoviti smeri. Razvijanje potrpežljivosti vam bo omogočilo utreti bolj stabilno pot. Želeli se boste zbližati s sodelavci in znanci, saj vpliv prinaša harmonijo, vendar pazite, da se ne boste preveč odprli in izdali česa, kar ni za v javnost. Čeprav se boste z veseljem povezovali, se boste zavedali, da ima vsak posameznik pravico odločati sam. Občutek individualnosti bo za nekatere tako zelo močan, da se boste imeli občutek, da ste na svetu sami. Vsak korak bo optimističen, hkrati pa tudi stabilen, zato vas tudi neuspeh ali poraz v tem obdobju ne bo spravil iz tira. 

Kaj prinaša merkur v znamenju vodnarja?

Merkur v ponedeljek začne svoje gibanje v znamenju vodnarja, zato se boste združili napredna energija in želja po nenavadnih premikih. Prav tako bo vedno bolj intenzivna želja po svobodnih odločitvah in širini. Lahkotni koraki vas vodijo do novih rešitev, rešiti se boste želeli zastarelih pristopov in ujeti nove priložnosti. Vse skupaj boste dojemali zelo spontano, spremljal vas bo kanček sreče, s katerim se boste znali usmeriti k tistim ciljem, ki so dobičkonosni.

Z brskanjem, ki vam bo pisano na kožo lahko odkrijete kakšen nov program ali aplikacijo, tako poslovno kot tudi v smeri hobija. Odobravali boste neznane prijeme in se z veseljem lotili česa novega. Tudi če vam ne bo takoj uspelo, bo prisotne dovolj vztrajnosti, da ponovno poskusite. 

Venera in mars ne prinašata ljubezni

Venera in Mars v znamenju kozoroga bosta kriva, da ljubezen ne bo zasedala najbolj pomembnega mesta. To pa ne pomeni, da ne boste želeli imeti področja čustev dosledno urejenega. Prav tako vam bo pomemben občutek varnosti. Ne bodite presenečeni če ne boste takoj zaupali, potrebovali boste dejstva ter daljše razlage.

Odgovorni boste zase, za svoje korake in napake, prav tako ne boste najbolj iznajdljivi. Lahko se prebudi občutek, da nimate potrpljenja za vse, kar se od vas pričakuje. Izkoristite priložnost, da okrepite svoje namene in vizije na področju čustev. 

Vpliv lune za vsak dan:

V ponedeljek vas bo energija lune v strelcu odnesla v višave. Prav navdušeni boste če se bo okoli vas čim več dogajalo. Tudi hrupno in malce kaotično okolje tokrat ne bo nobena ovira. Nasmejali se boste vsemu, kar se vam bo zdelo zanimivo, tudi lastnim napakam. Veliko vam bo pomenilo, da ste dobro sprejeti takšni kot ste, tudi če nerodni in površni. Osvajali boste z nagajivo noto, vendar za karkoli obvezujočega ne boste zainteresirani.

V torek dopoldne, ko se bo luna še nahajala v strelcu vam bo bolj kot delo in obveznosti pomembno da se imate lepo in da delujete neodvisno. Popoldne luna preide v znamenje kozoroga, zato se boste prelevili v pridno mravljico, ki si želi čim prej okusiti uspeh. Preverjali boste dejstva ter finančno področje, za katerega vam bo zelo pomembno, da je urejeno. Najboljše se boste počutili od ljudeh ki ne drezajo in znajo razumeti vsako situacijo ne glede na njen predznak.

V sredo bo trdo energijo lune v kozorogu presegla energija konjunkcije med Luno in Venero, zato se boste znali posvetiti tudi lepim stvarem in uživati v drobnih malenkostih. Pridih zadovoljstva se bo razširil tudi na ljubezensko področje, kjer boste uspevali z igrivim pristopom. Lotili se boste predvsem tistih zadev, zaradi katerih bi lahko v prihodnje finančno napredovali ali pa rešili nejasne situacije.

V četrtek popoldne luna preide v znamenje vodnarja, nastopi tudi konjunkcija med Luno in Plutonom. Dan bo sicer dokaj prijeten, namenjen prebiranju literature in obisku kakšne kulturne prireditve. V notranjosti pa se, če se ne boste mogli izraziti lahko nakopičijo nervozne misli, ki lahko vplivajo na razvoj dogodkov na področju ljubezni in družinskih odnosov. Skušali se boste približati bolj oprijemljivim stvarem.

V petek se bo luna nahajala v znamenju vodnarja, nastopi tudi Mlaj, zato bo dan ugoden za nove začetke. Posesivnost, premočno hrepenenje in povečana strast se umikajo, nadomestila jih bo potrpežljivost, ki vas bo reševala pred zapleti. Preveč entuziastično strmenje k cilju ne bo prava izbira, saj lahko nekaj pomembnega spregledate. Čeprav bo potrebno v določene stvari vložiti več truda, vam to ne bo predstavljalo nobene težave. 

V pustni soboti se bo dopoldne, ko se bo luna še nahajala v vodnarju dogajalo veliko zanimivega. Ideje bodo izvirne, vi pa pripravljeni na uresničitev. Želja po svobodi in neobremenjenosti bosta prisotni do popoldneva, ko luna prehaja v znamenje umirjenih rib. Na trenutke se boste tudi če se bo dogajalo veliko zabavnega zaprli vase v svoj svet in razmišljali kaj je tisto, kar vas lahko spravi v boljšo voljo. Soočali se boste tudi s strahom pred prihodnostjo.

V nedeljo se bo luna nahajala v ribah, nastopi tudi konjunkcija med Luno in Saturnom, tako da boste težje kot v preteklih dneh ohranili zbrane misli. Če vas čakajo težja opravila jih skušajte prestaviti, saj energija ne bo ravno na višku. Ker bo ves čas prisotna občutljivost, nikar ne delajte pomembnih zaključkov, saj bi se lahko podali v popolnoma nesmiselno oziroma napačno smer. 

Pripravil: Horoskop.si

Morda te zanima še: To je 8 nevarnih dni v februarju, na katere moraš biti še posebej pozorna

Preberi tudi: ASTRO: Preveri, kaj ti ljubezenski horoskop napoveduje za februar 2024 ❤️

Novo na Metroplay: Žiga X Gombač: "Mene tek pomirja, daje mi dodatne zorne kote razmišljanja"