Kje je Lado Bizovičar? Njegova Anela zdaj objavila VIDEO in razjasnila, kaj se dogaja z njimi

10. 6. 2024
Kje je Lado Bizovičar? Njegova Anela zdaj objavila VIDEO in razjasnila, kaj se dogaja z njimi (foto: Mediaspeed/Sandi Fišer)
Mediaspeed/Sandi Fišer

Lado in Anela vedno znova dokazujeta, da sta zares prisrčen in usklajen par. 

Lado Bizovičar je že nekaj let srečen z blogerko in manekenko Anelo Šabanagić. Skupaj imata dve hčerkici, vendar ju pred javnostjo spretno skrivata. To je za Lada bolj značilno, saj je glede svojega življenja precej zaseben. Je pa zato njegova srčna izbranka nekoliko bolj odprta ter tu in tam deli kakšen utrinek zasebnega življenja in pa tudi njunega doma. 

Ne spreglej:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ᴀɴᴇʟᴀ sᴀʙᴀɴᴀɢɪᴄ (@anelasabanagic)

Zdaj pa je tudi Lado iskreno spregovoril o svojih hčerkah. "Res sta zelo duhoviti. Imam jih že skoraj 50 in mislim, da sem veliko bolj umirjen foter od očetov, ki so mlajši od mene," je razkril Bizovičar, ki mu je zelo pomembno, da hčerama zagotavlja podporo in varnost ter jima pomaga pri razvoju in odraščanju, saj sta zanj vir veselja in navdiha.

Bizovičar je januarja zaključil tudi s svojim velikim projektom - predstavo Slovenska muska v Stožicah, ki je požela veliko navdušenja. Zadnji štiri meseci so bili za Lada tako malo bolj sproščeni, svoj prosti čas pa je posvetil Aneli in hčerkama.  Bizovičar je namreč poudaril, da je biti starš ena izmed najpomembnejših in najljubših vlog v njegovem življenju, povedal pa je tudi, kako zelo ceni čas, preživet s hčerkama.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ᴀɴᴇʟᴀ sᴀʙᴀɴᴀɢɪᴄ (@anelasabanagic)

Anela pa je zdaj objavila tudi prekrasen video iz njihovega skupnega dopusta. Ob video je zapisala: "📍Otočje Raja Ampat, Zahodna Papua - naša prva destinacija s seznama izpred 8 let, se je končno zgodila! Tako oddaljeno, surovo in očarljivo mesto, snorklanje in potapljanje v kristalno čisti vodi, polni pisanih koral in na tisoče vrst rib.  🐠🐚"

Kljub temu, da na videu ni Lada in njunih hčerk, je Anela v svojem zapisu tudi omenila, da je bil to njihov skupni dopust: "Ne bi mogla biti bolj srečna in hvaležna, da sta najini hčerki del tega neverjetnega potovanja! Resnično najbolj edinstvena izkušnja vseh naših potovanj in najlepši kraj, kjer smo bili. 🌎✨"

Njen video si poglej tukaj:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ᴀɴᴇʟᴀ sᴀʙᴀɴᴀɢɪᴄ (@anelasabanagic)

Zares izgleda čudovito in družinica je prav zagotovo uživala! ❤️

Preberi še:

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave