Ne boš verjela, kaj Blaž Švab najraje počne, ko je doma (in večina to sovraži)

10. 2. 2024

Priljubljeni Modrijan je v osebnem videu razkril, kaj doma zelo rad počne.

Blaž Švab, priljubljeni pevec glasbene skupine Modrijani, je na svojemu družbenem omrežju Facebook objavil videoposnetek, v katerem razlaga, kaj po navadi počne, ko je doma. "Kako preživljam proste popoldneve in proste večere? Običajno čistim. Tudi zato, ker rad čistim, pa tudi zato, ker moram čistiti. Res imamo doma zelo pošteno vse delo razdeljeno. Jaz sem zadolžen za kuhinjo, hodnik, spalnico, dnevno sobo, za kopalnico," je povedal Blaž.

S tem je razkril, da se ne brani domačih opravil, ki jih skoraj nihče ne mara početi. Blažu pa očitno ni težko prijeti za krpo in se lotiti tudi najbolj zoprnih gospodinjskih del. Videoposnetek je del promocije njihove nove turneje z imenom Modrijani OSEBNO, z njim pa je Blaž svojim zvestim oboževalcem pokazal delček svojega zasebnega življenja in jih za konec še povabil na enega izmed njihovih koncertov.

Video si lahko pogledaš tukaj:

Blaž sicer redko deli informacije o svojem zasebnem življenju, prejšnji mesec pa je kljub temu v pogovorni oddaji razkril, kako je ime njegovi partnerki - podatek, o katerem je do takrat javnost lahko le ugibala. 

Blaž je takrat z bratrancem in sočlanom Ansambla Modrijani Rokom Švabom gostoval v Jutranji budnici na Veseljaku, kjer ga je voditeljica Janja Ulaga izzvala s trditvijo, da naj bi bilo zelo težko iz njegovih ust izvedeti, kako je ime njegovi partnerici. "Zanimivo in tako pomembno vprašanje. Sem počaščen in ona tudi. Kako ji je ime, ali kako jo kličem?," pa je nato zanimalo Blaža, ki se v resnici pri odgovoru ni preveč obotavljal. "Ime ji je Lara, kar ni taka velika skrivnost. Lara je lepo ime, v osnovi pa to pomeni 'slavček'," je brez premisleka odgovoril Blaž. S tem je potrdil govorice, da je njegova partnerka  novinarka Lara Medved, ki jo dobro poznajo gledalci jutranje oddaje Jutro na Planetu. 

Morda te zanima še: Prijatelj princa Filipa: "Tega vam ne bo nihče potrdil, a raka so odkrili tudi pri ..."

Preberi tudi: Znano je, koliko je v svoji karieri zaslužil izjemni Peter Prevc (številka je osupljiva)

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem