Končno je znano: Ta lepotica naj bi bila dolgoletna partnerka Modrijana Blaža Švaba (FOTO)

22. 12. 2023

Zagotovo te že dlje časa zanima, kdo je partnerka postavnega Modrijana! 🥰

Če dobro pomisliš, je življenje našega priljubljenega pevca Blaža Švaba pravzaprav zavito v tančico skrivnosti.

Verjetno veš, da znani glasbenik skriva svojo družino, razkril je le, da se je s partnerko leta 2020 razveselil sinčka Leva, svojo izbranko pa pred očmi javnosti še vedno skriva. To mu uspeva precej uspešno, saj do zdaj nihče ni odkril, kdo naj bi bila.

Po poročanju Slovenskih novic pa naj bi bila njegova partnerka novinarka Lara Medved, ki jo dobro poznajo gledalci jutranje oddaje na Planet TV Jutro na Planetu. Tega Blaž Švab še ni potrdil, tako da za enkrat ostajajo le ugibanja, če je ta informacija resnična.

Ne spreglej:

Poglej, kakšna lepotica je:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lara Medved (@laaraa7)

Na njenem družbenem omrežju na Instagramu ji Blaž sledi, poleg tega pa ji sledi tudi uradni profil glasbene skupine Modrijani. Vendar bi to lahko bilo tudi zaradi njenega poklica. Lara je namreč novinarka na televizijskem kanalu Planet TV in v okviru jutranje oddaje večkrat snema različne reportaže. Obiskala je že jahalno šolo in vozila vodni skuter. Lara ima zares pestro in dinamično službo, kajne?

Njen obisk v jahalni šoli:

Tako pa se je vozila z vodnim skuterjem:

Modrijani pa so se pred kratkim razveselili prihoda dodatnega člana. Njihov kitarist Peter Oset je namreč spet postal očka.

Modrijani so veselo novico delili kar prek Instagrama in razveselili svoje oboževalce. Na sliki je novopečeni očka, ki v roki drži modro kapico za dojenčke in se veselo nasmiha. Barva kapice pa morda namiguje, da se mu je rodil sin. Ob sliki so zapisali: "Modrijani smo ponosni, da smo danes dobili še enega, najmlajšega Modrijana. 👍 Čestitke Petru in celotni družini. 👏👏"

Preberi še: Dončić razkril, v kakšno podporo mu je v resnici Anamaria: "Ko pridem domov, ne govoriva o ..."

Priporočamo tudi: Veselim novicam kar ni konca: Ta slovenski glasbenik sporočil, da je spet postal očka (FOTO)

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord