Boš gledala oddajo Ljubezen po domače? Ne želimo pretiravati, ampak TOLE moraš prebrati

Začenja se nova sezona, a še preden pogledaš prvo epizodo, si nujno preberi TOLE.

Boš gledala oddajo Ljubezen po domače? Ne želimo pretiravati, ampak TOLE moraš prebrati (foto: Pop TV) Pop TV
11. 9. 2021

Če tudi ti v nizkem štartu čakaš na začetek nove sezone oddaje Ljubezen po domače, je danes končno 'dan d'. Začenja se že 5. sezona oddaje, v njej pa nas čaka kar nekaj novosti.

Te zanima, kakšne? Izvoli:

  • Do zdaj je voditeljica Tanja Postružnik Koren svojo nalogo, v kateri prepotuje Slovenijo in kandidatom prinaša pisma ter sporoča, kdo ostaja v šovu in kdo se poslavlja, opravljala sama, letos pa je dobila okrepitve in to pomembno nalogo zaupala svoji pomočnici.
  • Svež zasuk dogodkov lahko pričakuješ tudi v nedeljski epizodi, saj bodo morali izbrani kandidati nemudoma odpotovati na Vransko, kjer jih bodo že čakali tisti, ki so jim napisali pisma. Kmetje med kandidati torej ne bodo več izbirali na podlagi pisem, ampak spoznali vse.
  • Še en 'spoiler alert'. Ta se bo zgodil pri kandidatu, ki ne bo prejel dovolj pisem, vendar se za razliko od običajnega poteka dogodkov od šova ne bo poslovil, saj mu je eno od pisem poslala ženska, ki smo jo že spoznali v preteklih sezonah. In najboljši del - njuno ljubezensko zgodbo bomo preko malih zaslonov lahko spremljali tudi gledalci. 

Aaaaaa! Tudi tebe zdaj noro zanima, kdo je ta skrivnostna ženska? 🙊

Ali so sodelujoči v šovu za to plačani?

Zdi se, kot da se slovenski gledalci vsako leto znova sprašujemo, ali so sodelujoči v omenjeni oddaji plačani. V preteklih sezonah so na POP TV vedno znova zatrjevali, da junaki podeželja in njihovi izbranci niso plačani, saj se v oddajo potegujejo za ljubezen in ne za denarno nagrado.

ZATO sta se tako MLADA poročila Anej Piletič in njegova Iza (preveri, kaj sta povedala)

Kot so še povedali na POP TV, jim pa pri iskanju novih kandidatov na pomoč priskočijo skavti, v času korone, pa so sodelujoče za novo sezono poiskali kar sami, in jih povabili k sodelovanju. 

Kot so pojasnili, so bili v preteklosti prav posamezniki, ki so jih povabili v oddajo tisti, ki so se najbolj zaljubili. 

Fotografije: POP TV