ZATO sta se tako MLADA poročila Anej Piletič in njegova Iza (preveri, kaj sta povedala)

Če si se morda spraševala, kaj je pripomoglo k temu, da sta se mlada zaljubljenca v zgodnjih dvajsetih odločila za poroko, je tole odgovor. 

ZATO sta se tako MLADA poročila Anej Piletič in njegova Iza (preveri, kaj sta povedala) (foto: Instagram.com/bqlgram) Instagram.com/bqlgram
9. 9. 2021

Prejšnji teden sta svoj veliki 'da' dahnila simpatičen glasbenik Anej Piletič iz dua BQL ter njegova srčna izbranka Iza Hrastnik Fink.

Ker je Aneju komaj 22 let, so se številni spraševali, kaj je pripomoglo k temu, da sta se Anej in Iza tako zgodaj odločila za ta veliki korak.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BQL (@bqlgram)

S tem vprašanjem sta Aneja in Izo naslovili novinarji portala njena.si, in tole sta jim povedala v zameno.

"To vprašanje velikokrat slišiva od svojih vrstnikov, prijateljev ..., a nimava konkretnega odgovora. Ko si v življenju o nečem 100-odstotno prepričan in veš, da boš z osebo do konca, se niti ne sprašuješ, ali je to dobra ali slaba poteza," je povedala Iza.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by anej (@anejpiletic.production)

"Ogromno je bilo komentarjev virtualnih pametnjakovičev, ki naju niti ne poznajo. Najini bližnji so vsi podpirali to odločitev, njihovo mnenje pa je edino, ki nama je pomembno," pa je o njuni zaroki še povedal Anej. 

Kako lepoooo! Naj živi ljubezen! ❤️

Maja Dragić na Twitterju: "Nisem žena Gorana Dragiča! Amen!"

Fotografije: Instagram.com/bqlgram, Goran Antley