Boris Cavazza prvič po hudi nesreči pred kamerami: "Ne spomnim se ogromno ljudi"

Kakšno je njegovo stanje po hudi nesreči, ki jo je doživel v Italiji? Resno je. 

Boris Cavazza prvič po hudi nesreči pred kamerami: "Ne spomnim se ogromno ljudi" (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
3. 7. 2022

Boris Cavazza velja za enega najbolj priznanih in priljubljenih igralcev pri nas, v medijih pa se je pogosto znašel tudi zaradi svoje pravljične ljubezenske zgodbe s Ksenijo Benedetti.

To bo zdaj počel Blaž Švab, ko se je poslovil od televizijskih oddaj

Spomnimo te lahko, da je Boris Cavazza pred meseci na dopustu v Italiji padel po stopnicah in se hudo poškodoval, o čemer je tedaj nekaj stvari razkrila tudi njegova srčna izbranka Ksenija.

To je delila pred približno 4 meseci:

"Boris se je na počitnicah v Dolomitih konec februarja poškodoval pri padcu po stopnišču hotela. V petek, 4. marca, smo ga iz bolnišnice v Bolzanu prepeljali v UKC Ljubljana, kjer okreva. Zahvaljujeva se vsem, ki ste nam v teh dneh na kakršenkoli način pomagali, izrazili podporo in dobre misli.
Vljudno prosiva, da spoštujete njegovo in našo zasebnost in se zahvaljujeva za razumevanje.
Ksenija Benedetti in Sebastian Cavazza"

No, zdaj pa je Boris stopil pred kamere in gostoval v oddaji Beletrina v živo, kjer je pogovor z njim vodila novinarka in publicistka Vesna Milek, ki je o njem napisala tudi biografski roman.

Preberi, kaj je povedal:

Tistega dogodka se vse do danes ne spomni, kakor tudi ne številnih ljudi. "Izgubil sem se, res," je bil odkrit legendarni igralec.

"To, da se ne spomnim je pa res, tako. Ne spomnim se ogromno ljudi, ne gre za enega ali dva. Ogromno ljudi se ne spomnim, ampak vem, kateri so," je povedal z žalostjo v glasu.

FOTO: To je sin Nataše Pirc Musar in to, s čimer se ukvarja, dokazuje le eno

Vesna pa je ob tem razkrila, da jo je tik pred pogovorom klicala igralka Milena Zupančič in da sta se z Borisom po telefonu pogovarjala tako dolgo, da so mu ga morali celo vzeti, saj se drugače sploh ne bi končalo. "Mileno poslušam in se je tudi spomnim in Raca tudi," je v smehu hudomušno dodal.

Video pa si lahko pogledaš tukaj:

Preberite več na Govori.se

Fotografije: Osebni arhiv, Goran Antley