FOTO: To je sin Nataše Pirc Musar in to, s čimer se ukvarja, dokazuje le eno

Z možem sta z njegovo vzgojo preprosto zadela terno. ❤️

FOTO: To je sin Nataše Pirc Musar in to, s čimer se ukvarja, dokazuje le eno (foto: Aleksandra Sasa Prelesnik) Aleksandra Sasa Prelesnik
30. 6. 2022

Nataša Pirc Musar je ena od uspešnih žensk, ki bodo letos kandidirale na predsedniških volitvah. Njene poslovne uspehe zdaj spremljamo že vrsto let - spoznali smo jo na TV zaslonih v oddaji 24 ur, kasneje se je v jasnosti o njej veliko govorilo v kontekstu Melanije Trump, saj je v Sloveniji nastopila kot njena odvetnica, v medijih pa je velikokrat komentirala aktualno dogajanje, saj je kot Informacijska pooblaščenka vedno imela izdelano korektno mnenje. 

Že veš, kdo je znani brat predsedniške kandidatke Marte Kos? (+ poročen je z znano POP TV-jevko)

No, a v življenju Nataša ni ponosna le na svoje poslovne oz. karierne dosežke, pač pa tudi na svojo družino, predvsem na sina Maksa.

Poglej, kako je videti:

Maks v družbi mame in očeta, ko so si skupaj v gledališču ogledali dramo Avgust v okrožju Osage

Kot piše portal njena.si, je Maks študent Fakultete za strojništvo, saj se zaradi svoje ljubezni do predelave avtomobilov v prihodnosti želi zaposliti v avtomobilskem podjetju Mateja Rimca v Zagrebu.

Kot je Nataša razkrila v številnih intervjujih, je Maks že od malega zaljubljen v predelavo avtomobilov, a ker takšen hobi tudi veliko stane, je Maks že od malih nog navajen poprijeti za delo.

Lansko poletje je svoje študentsko delo na primer opravljal v očetovem podjetju, kjer je v kavarni Ruske dače delal v strežbi.  

Kot so še zapisali na spletni strani njena.si, je Maks po svojih starših podedoval ambicioznost, delavnost in ljubezen do znanja.

Te zanima, kako bo svoj dopust preživel Bojan Emeršič? TO so sanje vseh slovenskih družin

 

Fotografije: Mediaspeed, Aleksandra Saša Prelesnik