Bine Volčič svojo restavracijo prepustil drugemu, zdaj počne TO (waaaaw!)

Zajadral je v popolnoma nove vode, in nam se zdi noro kul kar počne! 😍

Bine Volčič svojo restavracijo prepustil drugemu, zdaj počne TO (waaaaw!) (foto: Osebni Arhiv) Osebni Arhiv
9. 5. 2021

Naj te potolažimo - to ne pomeni, da Bistro Monstera ne obstaja več, ker obstaja, a kot je novinarki portala Zurnal24 pred časom pojasnil Bine Volčič, je zaradi ukrepov in pravil glede strežbe jedi in hrane na terasah, preprosto ne morejo odpreti.

Zato je operativne stvari glede njegovega Bistroja Monstera prepustil chefu Gregorju Jelnikarju, sam pa se je posvetil (trenutno) bolj donosnemu poslu.

Ker v sebi nosi podjetniško žilico, je Bine poskrbel, da je lahko kljub težkim časom, ki so še posebej močno prizadeli gostince, obdržal svoje sodelavce in zaposlene, in to z zeloooo zanimivim projektom. 😍

Te zanima, kaj počne zdaj? Tole!

Kot je povedal za omenjeni portal, veliko svojega časa posveča sodelovanju pri novi TV seriji, 'Ja, chef' na POP TV v kateri bo glavno vlogo odigral Jurij Zrnec.

Bine pri seriji skrbi, da so trenutki, ki jih snemajo v kuhinji in jedilnici restavracije videti pristni in resnični. Igralce tako uči kuharskih veščin, nadzoruje pa tudi, da je hrana na krožnikih videti res odlično.

Bine Volčič se je skrivaj poročil, in to je njuna EDINA poročna fotka (poglej si jo)

Po različnih izkušnjah s snemanjem kulinaričnih TV vsebin, se je tokrat prvič zgodilo, da Bine pri ustvarjanju sodeluje iz ozadja, a kot pravi, mu takšno sodelovanje v tem trenutku zelo ustreza.

Poleg snemanja nove serije, pa je Bine prav tako tudi soustanovitelj in tudi glavni ambasador spletne trgovine Zagriz, ki skrbi za vrhunske izdelke in surovine.

Po njej lahko pobrskaš TUKAJ.

Fotografije: POP TV