Bine Volčič se je skrivaj poročil, in to je njuna EDINA poročna fotka (poglej si jo)

Preberi si vse podrobnosti te nenavadne poroke. 😍

Bine Volčič se je skrivaj poročil, in to je njuna EDINA poročna fotka (poglej si jo) (foto: POP TV) POP TV
18. 4. 2022

Bineta Volčiča v teh dneh spremljaš v priljubljeni oddaji MasterChef Slovenija, a Bine se je slovenskemu občinstvu priljubil že veeeeeeeliko prej. 😍

Morda se spomniš, da je Bine leta 2012 začel z vodenjem resničnostnega šova Gostilna išče šefa, ki še danes velja za eno bolj uspešnih oddaj pri nas.

Tik pred začetkom tretje sezone priljubljene oddaje, pa je leta 2014 Bine s svojo srčno izbranko Katarino poskrbel za presenečenje, in se skrivaj poročil.

S Katarino, s katero sta tedaj bila skupaj sedem let, sta se poročila stran od medijskih luči, v preteklih intervjujih pa je Bine medijem kljub vsemu razkril nekaj podrobnosti njunega sanjskega dne. 

Te zanima, kakšno je stanovanje Damjana Murka? Našli smo FOTKE (si presenečena?)

S svojo srčno izbranko sta svoj veliki 'da' dahnila na idiličnem posestvu Ekološke kmetije Vratarič v Polani pri Murski Soboti, dodal pa je tudi, da je njuna poroka minila v znamenju 'Rock'n'rolla'. Kot pravi, mu bo zabava po poroki za vedno ostala v spominu, prav tako pa odlična hrana, romantika in solze sreče, ki so tisti čarobni dan stekle po licih svatov.

V našem arhivu pa smo prav tako našli EDINO poročno fotko, ki sta jo Bine in Katarina delila z mediji.

Poglej si jo:

Že fotografija nakazuje, da je bila poroka nekaj posebenga, saj imele priče in Bine obute kar priljubljene superge Conerse, Katarina pa je nosila poletne sandale. 

Kot je Bine pred leti povedal novinarki naše hiše, je bila tema poroke torej rock'n'roll, obredu pa je sledil piknik v naravi.

Te morda zanima še, kako so bile videti poroke drugih slovenskih estradnikov? Med fotografijami lahko pobrskaš TUKAJ.

Fotografije: Osebni arhiv, POP TV