Andrea iz Kmetije: Izvedeli smo PRAVI razlog, zakaj sta se z bivšim ločila

Njuna pravljica se je kar hitro končala. 😥

Andrea iz Kmetije: Izvedeli smo PRAVI razlog, zakaj sta se z bivšim ločila (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
9. 9. 2022

Zagotovo poznaš Andreo iz Kmetije, saj je postala najbolj priljubljena tekmovalka te sezone.

30-letna Andrea je zagotovo pritegnila največ pozornosti. Mnogi jo vestno spremljajo v resničnostnem šovu in ji sledijo na družbenih omrežjih, saj se je izkazala za izredno prijazno osebo.

Andrea je v preteklih dneh ogromno razkrila. Od tega, da ima sina, da je ločena, da je interspolna oseba in kako se spopada s tem.

O vsem tem smo že pisali, zato si vzemite čas in preverite, o čem govorimo. Klikni spodaj!

Andrea iz Kmetije: To je razlog, zakaj je njen VIDEZ tako drugačen (in NE govorimo o stilu)

Kontaktirali smo Andreo, ki nam je z veseljem odgovorila. Povprašali smo jo o bivšem možu in izvedeli, da sta se spoznala že pred kakšnimi osmimi in devetimi leti v Antwerpu v Belgiji, in sicer preko skupnih prijateljev.

"Najprej sva imela normalen prijateljski odnos. Rekla bi, da so naju povezale podobne življenjske oziroma družinske zgodbe in da sva zaradi tega postala še bolj povezana. Kakšno leto kasneje sva začela razmerje. Imela sva vzpone in padce. Leta 2020 sva se poročila, začetkom 2022 pa sva se ločila," je dejala Andrea.

Njuna pravljica se je končala po le dveh letih. Zakaj?

Zakaj je prišlo do ločitve?

Andrea pravi, da sta se ločila zaradi nekompatibilnosti karakterjev:

"Bivši mož je umetnik in živi v svojemu svetu, jaz pa sem bolj prost tip osebe in sem zelo ambiciozna. Imela sem začrtane cilje na karierni poti, ustvarila sem si življenje na drugem kraju oziroma v drugi državi."

Dejala je tudi, da je bil njun odnos večino časa bolj prijateljski kot ljubezenski. Ljubezenskega odnosa Andrea sploh ni začutila, niti videla. Sicer sta ostala v dobrih odnosih in si še danes nudita medsebojno podporo.

"Bolj bi rekla, da je šlo za neke vrste obojestransko spoštovanje. Vmes sva se nekajkrat razšla, spoznala sva druge osebe in začele so se pisati nove zgodbe. Na koncu sva se dogovorila, da je za vse nas najboljše, če bi ostala v dobrih odnosih in da se ločiva," je zaključila Andrea.

Andrea Libič (Kmetija): Našli smo njeno FOTKO iz preteklosti in včasih je bila videti zelo drugače

Fotografije: POP TV, osebni arhiv