Kako najti pravilno ravnovesje med zdravo prehrano in vadbo zase? TO pravi priljubljena vplivnica in podjetnica Petra Parovel

Po tem predavanju boš tudi ti lažje našla svoje ravnovesje.

Kako najti pravilno ravnovesje med zdravo prehrano in vadbo zase? TO pravi priljubljena vplivnica in podjetnica Petra Parovel (foto: Ana Gregorič) Ana Gregorič
7. 3. 2023

Petra Parovel, ena najbolj priljubljenih vplivnic pri nas je na 5. Cosmo konferenci z udeleženkami konference delila svojo pot do življenjskega sloga, zaradi katerega se boš v svoji koži počutila odlično in razkrila recept zdravega odnosa do prehrane in vadbe.

Ker nobeno pretiravanje ni dobro, je Petra povzela svojo pot do spoznanja, kaj je pravzaprav tisto, kar telo dela zdravo in kako v svojo vsakodnevno prehrano vključiti zdrave obroke, ki so poleg vsega tudi okusni.

Poglej si video Petrinega predavanja:

Petro Parovel najverjetneje poznaš z Instagrama, kjer ji trenutno sledi več kot 86 tisoč ljudi, morda pa ne veš še, da je Petra po izobrazbi diplomirana kineziologinja. Je tudi AFP prehranska svetovalka, osebna trenerka, ena najbolj priljubljenih vplivnic pri nas in ustanoviteljica blagovne znamke SWY.

Svojo zgodbo je Petra začela kot ljubiteljica fitnesa z željo po spremembi življenja, kar jo je peljalo na pot osebnega trenerstva in dalje v svet podjetništva, kjer je leta 2020 pod znamko SWY Brand oblikovala kolekcije športnih oblačil, v katerih se prav vsaka ženska lahko počuti udobno in lepo.

RECEPT: Veš tiste slastne špinačne palačinke, ki jih obožuje Petra Parovel? Narediš jih TAKOLE (nja-mi!) 

Preberi še: Petra Parovel: Kako blagovno znamko pozicionirati na spletu? - 4. Cosmo konferenca

Priporočamo tudi: Čisto hude fotke Petre Parovel, ki jih do zdaj še nisi videla (in ob katerih boš rekla WAW) 

Fotografije: Ana Gregorič, Aleksandra Saša Prelesnik

Video: Danijel Čančarević