Recept: "Tako zdravo različico kokakole, ki ima enak okus, vsak dan pripravi inštruktorica pilatesa"

Skrivno sestavino, ki naj bi ji dala tisti značilen okus, imaš v svoji omari, pa nanjo verjetno nikoli (ampak res nikoli) ne bi pomislila. 

Recept: "Tako zdravo različico kokakole, ki ima enak okus, vsak dan pripravi inštruktorica pilatesa" (foto: Profimedia) Profimedia
29. 6. 2022

Od testenin z vodko v stilu Gigi Hadid in pečene ovsene kaše pa do oreo sušija ter jajc s pestom ... TikTok je poln zanimivih, včasih bizarnih, predvsem pa viralnih receptov, ki jih v hipu preizkusijo vsi.

Kot velike ljubiteljice mehurčkov, s tem pa tudi gaziranih sladkih pijač, smo na uredništvu hitro ujele tudi trend zdrave kokakole. Pa je tako dober tudi okus?

Trend te zdrave različice priljubljene pijače je prva začela Amanda Jones, njen video pa ima danes že več kot 6 milijonov ogledov.

"To je napitek, ki ga vsako jutro pripravi moja inštruktorica pilatesa! Gre za zdravo alternativo kokakoli, ki ima tudi enak okus," je povedala TikTokerka. 

In kakšen je recept?

"Kanček balzamičnega kisa vliješ v kozarec z ledom, nato pa dodaš kakršnokoli gazirano pijačo." Ko vse skupaj dobro zmešaš, boš videla, da je barvna podobnost resnično opazna! "Prisežem, da izgleda kot kokakola in ima okus kot kokakola! Pijača je zdrava in dobra zate, moraš jo preizkusiti," je dodala Amanda.

Video si lahko pogledaš spodaj:

@mandyvjones @LaCroix Sparkling Water ♬ original sound - Amanda Jones

Kaj pa ti misliš o tej zdravi alternativi - bi jo poskusila ali sploh ne? Sporoči nam v komentarju pod Facebook objavo!

Menstruacija: Na vložku opaziš večje kose tkiva in krvi? Preveri, kaj to pomeni (+ali je nevarno)

Fotografije: Profimedia