"Rekli so mi, da zaradi endometrioze nikoli ne bom noseča. S fantom sva doživela najlepše presenečenje, nato pa ..."

Ojoj, no! Tale zgodba pa je totalen vlak smrti! Preberi, kaj se jima je zgodilo! 

"Rekli so mi, da zaradi endometrioze nikoli ne bom noseča. S fantom sva doživela najlepše presenečenje, nato pa ..." (foto: Profimedia) Profimedia
5. 2. 2022

Kirsty je bila pri svojih 18 letih diagnosticirana z endometriozo in takrat so ji zdravniki sporočili slabo novico - imela je zelo majhno verjetnost, da bo lahko imela kdaj svoje lastne otroke.

Kirsty se je pri svojih rosnih 18 letih pomirila z dejstvom, da verjetno ne bo imela otrok. 

"Bila sem poročena kar 7 let in to, da se ustaliva in imava otroke, je bil kar logičen korak za naju, vendar sem v sebi vedela, da se to verjetno ne bo zgodilo," je dejala.

"Bilo je uničujoče, saj sem si vedno želela biti mama. Ko me je nekdo vprašal, kaj želim početi, sem rekla, da si želim biti mama."

Kirsty pove, da sta se tudi s partnerjem sčasoma sprijaznila, da ne bosta imela otrok, vendar sta leta 2018 vseeno šla vsak svojo pot.

V njeno življenje je vstopil Rob in zgodilo se je nekaj POVSEM NEPRIČAKOVANEGA!! 😍

Kirsty je povedala, da je Rob vedel o njenem zdravstvenem stanju, zato to ni predstavljalo težave. Ampak vseeno se je zgodilo tisto, o čemur je vedno sanjala.

"Skupaj sva bila na prvem romantičnem mini oddihu v Belgiji in zdaj vem, da sta bila tam spočeta najina dvojčka," je presrečno dejala.

Novembra 2018 sta prejela ČUDOVITO novico, saj je le tri mesece po njunem razmerju Kirsty zanosila. Z DVOJČKI! 😍 Ampak nato ju ni spremljala le sreča ...

Priporočamo ti tudi: "Odkar sem rodila, ima moj partner pri seksu nenavadno željo" (izpoved Slovenke)

Le šest mesecev po porodu so Kirsty sprejeli na urgenco, saj je imela hude bolečine, ki jih je povzročilo njeno bolezensko stanje - endometrioza.
Zdravniki so čedalje bolj verjeli, da bo sčasoma potrebovala histerektomijo (odstranitev maternice), da bi ublažila nevzdržne simptome bolezni, vendar so se odločili za vsak slučaj še malo počakati.

Ko se je že zdelo, da gre vse narobe ... je posvetila LUČ!

"Bilo je nekaj tednov pozneje in enostavno se mi ni zdelo, da z mojimi hormoni ni nekaj v redu, zato sem se odločila narediti test nosečnosti. Pravzaprav je bilo to na dan, ko sem se preselila k Robu, tako da se je takrat marsikaj dogajalo!" se spominja.

"NIKOLI nisem pričakovala, da bo test POZITIVEN. Ampak, ko sem videla, sem si samo rekla O moj bog in tekla k Robu!"

Kljub temu, da sta mislila, da po zapletu ne bosta mogla imeti več otrok, se jima je zgodil čudež. "Bila sva srečna in navdušena - kljub temu, da sva bila skupaj le tri mesece," je dejala presrečno.

"Nikoli si nisem želela vzbujati upanja, saj so mi povedali, da če bi bila noseča, bi to najverjetneje bila zunajmaternična nosečnost," je dodala.

In na svet sta pozdravila ... še DVA! Ja, spet sta imela DVOJČKA! 

"Preiti iz tega, da mi je bilo rečeno, da nikoli ne bom mogla imeti otrok, da imam sedaj ŠTIRI, je bilo popolnoma neverjetno!" pravi Kirsty.

"Odkar sem rodila, moj mož NOČE več seksati z mano!" (klic na pomoč ženske)