"Cepljena sem bila s Pfizerjem, in moje prsi so preko noči s košarice A zrasle v košarico C" (VIDEO)

Wow, poglej si tole (+ kaj o tem pravi stroka). 

"Cepljena sem bila s Pfizerjem, in moje prsi so preko noči s košarice A zrasle v košarico C" (VIDEO) (foto: Profimedia) Profimedia
20. 1. 2022

Uporabica TikToka je pred kratkim presenetila z izpovedjo, da so ji po cepljenju s cepivom Pfizer občuuuuutno zrasle prsi. 

Ob posnetku, katerega si lahko v celoti pogledaš spodaj, je pripisala tole: "Celo življenje so moje prsi velikosti A, po tem, ko sem prejela Pfizerjevo cepivo pa so moje prsi zrasle za skoraj dve košarici. Zmedena sem bila. Kaj se dogaja z mano," je pripisala ob posnetku. 

Video si lahko pogledaš tukaj:

@ellemarshalll i was confused what was happening xx #GetGrafting #foryoupage ♬ original sound - Chips

A kar je še bolj bizarno, ... v komentarjih so se ji oglasila dekleta, ki so prav tako doživela ta nenavaden 'stranski učinek'. 

"Jaaaaaaaa," je napisala ena. "Tudi jaz sem imela košarico A pred cepljenjem, zdaj pa kupujem modrčke košarice C."

Čakaj, kaaaaaj? Na IG smo našli fotko novega sanjskega moškega

"Dlje časa sem si belila glavo s tem, kaj bi lahko povzročilo povečanje mojih prsi, veliko sem googlala, pa nisem prišla do odgovora. No, zdaj vem, zakaj so me prsi bolele po tem, ko sem se cepila," je zapisala druga.

No, in kaj o tem pravi stroka?

Dr. Sarah Jarvis, angleška avtorica številih knjig o ženskem zdravju ter vodja oddelka v bolnišnici v Londonu pojasnjuje, da so takšni 'stranski učinki' skoraj zagotovo placebo učinek.

"Okrog cepljenja in njegovih vplivov na reproduktivni sistem in menstruacijo po spletu kroži veliko mitov, zato ženske vsako spremembo na svojem telesu (ali pa v menstruaciji) takoj pripišejo cepljenju. V takšnih primerih gre zgolj za naključje. V resnici se velikost prsi lahko spremeni iz veliko različnih razlogov, prav tako pa je na TikToku veliko ljudi, ki bi marsikaj naredili zato, da bi pritegnili pozornost. Ne obstaja torej nobena znanstvena razlaga, ki bi potrjevala povezanost med cepljenjem in plodnostjo - pravzaprav je veliko žensk, po tem, ko se je cepilo, čisto običajno zanosilo," je še povedala.

"Sem 3x cepljen proti Covidu - ali je varno seksati z necepljeno?" (vprašanje Slovenca)

Vir: TheSun

Fotografije: Profimedia