"Sem 3x cepljen proti Covidu - ali je varno seksati z necepljeno?" (vprašanje Slovenca)

"Kakšne imate pa vi izkušnje, je že kdo probal seksati z necepljeno osebo proti Covidu?"

"Sem 3x cepljen proti Covidu - ali je varno seksati z necepljeno?" (vprašanje Slovenca) (foto: Profimedia) Profimedia
17. 1. 2022

"Sem 3x cepljen za Covid. Ali je varno seksati z necepljeno? Vprašal sem tudi osebnega zdravnika, pa mi je odsvetoval seks z necepljeno. Kakšne imate pa vi izkušnje, je že kdo probal seksati z necepljeno osebo [proti, op. a.] Covidu? Je res, da so to suhe veje družbe, ki bodo propadli? Moti me pa predvsem to, da pred seksom z necepljeno ne moreva odčitati njene QR kode," se na slovenski forum po pomoč obrnil neki moški.

Kot pričakovano, se je spodaj usulo hudomušnih in nekoliko manj hudomušnih komentarjev, ki jih tukaj ne bomo delili, lahko pa si jih prebereš v tej temi.

Kaj bi mu pa odgovorila ti?

Zgodba bralca iz Ljubljane, ki smo jo pred časom delili tukaj, pa je (podobno kot zgornje vprašanje) definitivno ena bolj neverjetnih, kar smo jih kdajkoli slišali.

Preberi, zakaj ga je punca po cepljenju zapustila. In ne, odgovor ni takšen, kot bi sprva mislil.

Ojoj! Nekateri MOŠKI poročajo o TEM simptomu koronavirusa (povezan je s SEKSOM)

"V tem norem letu pandemije sem mislil, da sem doživel že vse, kar se doživeti da. Maske na obrazu, delo od doma in razkuževanje na vsakem koraku je zame postala nova normala, in iskreno se sploh ne spomnim več dni, ko sem v bar lahko odšel brez dodatnih potrdil in dokazil ter pripomočkov.

Ko se je na tržišču prvič pojavilo cepivo, sem imel tudi sam nekaj dvomov, a sem po lastni raziskavi na spletu odločil, da se bom cepil in tako olajšal svoje življenje in življenje ljudi okoli mene. Mislim, da od moje prijave ni minil niti en dan, ko so me v domačem zdravstvenem domu že povabili na cepljenje, zato svoji punci nisem uspel sporočiti, da bom prejel prvo dozo cepiva.

Ko je zvečer punca prišla k meni, sem ji povedal, kako je izgledal moj dan. In takrat se je zgodilo. Ko sem se tistega jutra zbudil in odpravil na cepljenje, še v najhujši nočni mori nisem mogel predvideti, kaj se bo zgodilo takoj za tem!

'Ej, danes sem se cepil,' sem rekel ležerno, v pričakovanju, da je to sploh ne bo zanimalo. 'A si ti resen,' je šokirano dejala ona in me z reakcijo popolnoma presenetila.

'Ja, oprosti, nisem ti uspel prej sporočiti. Če želiš, se lahko tudi ti prijaviš, ker imajo še veliko količin,' sem ji odgovoril v prepričanju, da je jezna, ker se nisva šla cepiti skupaj.

'A si nor! Ne morem verjeti, da si to storil … Dobro veš, da se ne želim cepiti!'

'Saj se ti ni treba, umiri se. Jaz sem se, ti pa naredi kar hočeš,' sem presenečeno odvrnil in pričakoval, da se bo prepir tukaj končal.

'Ti si pa res neumen. A nisi na spletu videl, da me lahko sedaj s cepivom okužiš preko sperme! Tvoja sperma je sedaj polna cepiva, jaz pa tega nočem v svojem telesu!'

'Saj se hecaš, kajne? Česa tako neumnega pa že dolgo časa nisem slišal,' je prišlo iz mojih ust. In res, česa tako zelo neumnega in znanstveno popolnoma ne-podkrepljenega še nisem slišal.

'Nik, končala sva. Nočem, da mi preko sperme daš cepivo v moje telo,' je še dejala, vzela svojo torbico in odšla ven. In takrat sem zadnjič videl svojo punco.
Svetu se je zares zmešalo. Le kdo si je lahko izmislil kaj tako neumnega in s to idejo okužil še ostale ljudi. Mogoče je pa še dobro, da se je to zgodilo, saj sem tako spoznal prave barve svoje sedaj bivše punce."

Preberi še: Izpoved Slovenke: "Odkar je partner zbolel za korono, se mi v postelji naravnost GABI!"

Priporočamo tudi: Koronavirus: Top 3 seks položaji za lažje preživljanje karantene (+ FOTO položajev)