"Žene ne ljubim, a ne vem, kako naj ji povem, da sem z njo le zaradi ..." (klic na pomoč Slovenca)

"To me je zavedlo, da sem jo zaprosil za roko ... Najhuje mi je, ker se počutim ujetega, saj ona do mene svoja čustva krepi."

"Žene ne ljubim, a ne vem, kako naj ji povem, da sem z njo le zaradi ..." (klic na pomoč Slovenca) (foto: Profimedia) Profimedia
21. 2. 2023

"Sam nisem ravno lepotec, moja žena pa je prava mačka, ampak je ne ljubim, z njo sem bolj kot ne zaradi njene lepote, rad vidim, da so mi drugi moški nevoščljivi, da se obračajo za njo.

Med prijatelji sem bil vedno v vsem ta zadnji, potem pa dobim tako žensko. To me je zavedlo, da sem jo zaprosil za roko, skupnega pa nimava popolnoma nič. Najhuje mi je, ker se počutim ujetega, saj ona do mene svoja čustva krepi.

Rad bi ji predlagal ločitev, a ne vem, kako naj ji povem na najbolj obziren način. Ne bi je rad prizadel, je super, samo ljubim je ne in zato se sam sebi zdim velik hinavec. Ne bi je rad še dalje zavajal, da je še dovolj mlada in lepa, da si lahko najde nekoga, ki ji bo ljubezen vračal," je na slovenskem forumu zapisal moški.

"So ljubice zasedenih moških res nedolžne?" (surovo iskren zapis Slovenke)

Preberi, kaj so mu svetovali nekateri uporabniki:

1.

"Pač poveš ji, da so se tvoja čustva do nje ugasnila. Ni pa treba pogrevati zgodovine, kako je nisi v resnici nikoli ljubil in podobno. Povej po pravici, a vedi, da resnica boli, da verjetno bo na začetku hudo za oba."

2.

"Povej ji, da si med tem časom spoznal, da ona ni prava zate. Da je super in da ni prava, da bi šel narazen, dokler sta še mlada. Samo kasneje ti ne sme biti žal, ne zaradi drugih, zaradi tebe."

3.

"Čimprej [odlepi, op. a.] obliž, bolj ko čakaš, težje bo – če do sedaj nisi bil nikoli iskren, pa bodi sedaj, in ji na lep način povej. Vsako jutro je nov začetek in to bo prvi korak k boljšemu tebi!"

Drugi pa po drugi strani niso bili tako razumevajoči:

"Si pa res prasec egoistični. Izbral si si deklino, ker ti je bila trofeja. Zdaj pa nimaš jajc povedati resnice … Samo nase misliš. Je ne bi prizadel, ker bi rad lep izpadel. V vezo pa si vstopil z lažjo. Tole je čista provokacija. Vsaj upam, da je. Igraš se z življenjem drugega."

Kaj pa na to praviš ti?

"V hipu sem pobegnila z zmenka, ko je za mizo iz žepa povlekel ..." (resnična zgodba)