Zdravnik razkriva: TA del telesa najbolj natančno pove, ali ima velikega (ali malega)

In ne ... ne govorimo o palcu, stopalih ali nosu. 🤭

Zdravnik razkriva: TA del telesa najbolj natančno pove, ali ima velikega (ali malega) (foto: Profimedia) Profimedia
7. 3. 2023

Saj ni res, pa je! TikTok znova preseneča, tokrat z razkritjem plastičnega kirurga dr. Anthonyja Youna, ki je v nedavnem posnetku pojasnil, kako lahko z enim samim pogledom njegove roke precej natančno ugotoviš, koliko ga je v hlačah.

V viralnem posnetku je namreč razkril, da obstaja očitna korelacija med dolžino moškega kazalca in velikostjo njegovega korenjaka.

Kot dr. Youn pojasnjuje spodaj, so raziskovalci v namen raziskave iz leta 2011 na moških, ki so bili hospitalizirani zaradi urološke operacije, naredili zanimiv eksperiment (seveda ob njihovi predhodni privolitvi).

Je velikost penisa genetsko pogojena? Znanstveniki pravijo TO (če si se morda spraševala)

Medtem ko so bili še zmeraj pod anastezijo, so kirurgi izmerili dolžino njihovega kazalca in prstanca, nato pa še dolžino penisa.

Ugotovili so, da imajo moški z manjšim kazalcem pogosteje večji penis, medtem ko so imeli tisti z večjim kazalcem manjšega.

Kot pravi omenjena raziskava, lahko "na osnovi teh dokazov sklepamo, da lahko razmerje med prsti na rokah predvidi velikost penisa v odrasli dobi in da učinek prenatalnega testosterona morda igra delno vlogo pri razlikah med velikostjo penisov posameznikov".

Celoten posnetek zdravnika si oglej tukaj:

@tonyyounmd How your fingers predict the length of your junk! #study #facts #anatomy ♬ Stereo Love - instrumental

Zaaaaanimivo, kajne? 🙈

Se kdaj po samozadovoljevanju počutiš KRIVO? To je razlog (+ kako se znebiš občutka)