"Da me je prevarala, sem izvedel, ker me je okužila s koronavirusom ... Si zasluži drugo priložnost?"

"Že večkrat se mi je opravičila in rekla, da se počuti grozno ter si resnično želi, da ostaneva skupaj ... Res jo ljubim in je ne želim izgubiti."

"Da me je prevarala, sem izvedel, ker me je okužila s koronavirusom ... Si zasluži drugo priložnost?" (foto: Profimedia) Profimedia
24. 2. 2022

"S punco (ona je stara 28, jaz 30) sva v razmerju tri leta in tudi skupaj živiva. Naj povem na kratko; ugotovil sem, da me vara.

To sem izvedel, ker je dobila koronavirus in nato okužila še mene.

Imela je afero s svojim sodelavcem. Rekla mi je, da sta seksala trikrat in da je on edini moški, s katerim me je kadarkoli prevarala. Že večkrat se mi je opravičila in rekla, da se počuti grozno ter si resnično želi, da ostaneva skupaj.

Na začetku sem bil prav besen in malo mi je manjkalo, da bi jo še isti trenutek, ko sem izvedel, pustil. Seveda ne bi bilo enostavno, saj živiva skupaj, ampak takrat sem bil resnično jezen.

Ali varanje pomaga razmerju? Odgovor je JA, in to je RAZLOG, kako!

No, kasneje sva se o tem temeljito pogovorila. Zdaj verjamem, da se iskreno počuti grozno in tega ne bi še enkrat storila. Nagibam se k temu, da bi ji dal drugo priložnost. Res jo ljubim in je ne želim izgubiti. Vsi prijatelji mi govorijo, da sem resnično neumen in da bi moral definitivno končati razmerje z njo.

Sem naiven? Bi bilo neumno, da ji dam drugo priložnost?"

Kaj pa o tem misliš ti? Bi svojemu partnerju dala drugo priložnost ali nikakor ne?

Vir: menshealth.com

Gif: Giphy.com

Preberi še: Partner, ki te ima namen prevarati, ti bo tik pred tem postavil TOLE vprašanje

Priporočamo tudi: "Ko se je prijateljica začasno vselila k meni, si niti v sanjah nisem mislila, da se bom zaljubila ..." (izpoved ženske)