"Zapletla sem se z 22-let starejšim poročenim sodelavcem in ne najdem izhoda" (izpoved Slovenke)

"Predvidevam, da če bi šlo za seks, bi se že odmaknil, ker vidi, da iz tega ne bo nič."

"Zapletla sem se z 22-let starejšim poročenim sodelavcem in ne najdem izhoda" (izpoved Slovenke) (foto: Profimedia) Profimedia
30. 12. 2020

"Zgodba se je začela pred malo več [kot] pol, leta ko sem se zapletla s sodelavcem, ki je od mene starejši 22 let.

Vsak dan so se čustva stopnjevala, vse do dneva, ko sem [spoznala, op. a.], da ni izhoda, ker čutim preveč, med nama pa ne more biti nič resnega, ker je, kot pravi, srečno poročen, [ima] srečno družino.

Ampak ne razumem, zakaj pol vse to – vsak dan izkazovanje čustev, nič ne skriva to, da ko me za sekundo ne [vidi, op. a.], takoj [sprašuje, op. a.], kje sem, ne skriva ljubosumja itd.

No, pred kratkim sem želela zaključiti vse skupaj, prosila sem ga, naj me pusti pri miru, ker si [tega] ne želim več. Žalost na vrhuncu, baje cele noči ne spi, joče itd. [In tako sem, op. a.] popustila.

Zgodba se nadaljuje in vleče, ampak, kako naj zaključim vse skupaj? Med nama ni bilo nič resnega, seksa /.../, zato me je to še vse bolj zmedlo, ker sem vedno mislila, da gre zgolj [za to, op. a.], da bi padla, ampak sem mu že takoj dala vedeti, da do tega nebo prišlo.

Predvidevam, da če bi šlo za seks, bi se že odmaknil, ker vidi, da iz tega ne bo nič.

Prosim za mnenje, kaj hoče od mene, zakaj noče prekiniti vsega skupaj, da bova zgolj sodelavca. Zakaj kaže vso to naklonjenost, pravi, da je nor name, a trdi, kako srečna družina so ...

Ne razumem več tega, nič mi več ni jasno. Help."

Ojoj! Kaj misliš o tem ti?

Zapis je bil objavljen na tem forumu.

Preberi še: "Nikoli nisem razumela, zakaj ženske privlačijo starejši, dokler nisem z enim seksala ..." (resnična zgodba)

Priporočamo tudi: "Moja žena si želi seksa v troje in jaz ji ne upam priznati, da ..." (zapis bralca)